Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hm..ako me utisak noci ne vara,neko je na dobrom putu da bude banovan..pa ce da vidi kako je to kad mene neko pokusha da zaebava..... (a ne uspeva mu..ali i za pokushaj su mnogi stradali ovde ).. :evil:
Mala...oladi..i obidji me...loshe sam naravi ovih dana...

ustao sam na levu nogu .... mada i kitu sam zakacio dok sam ustajao iz kreveta :))) .... sedeo sam na WC solji .... razmisljao o buducnosti .... doshao mnogo rano na posao .... cekam neku yebenu uplatu o kojoj svi pricaju :))

utisak dana :
serem kao foka ;))

a sto si smoren glava od buzanja?..

ja danas od sinocj...:roll:..
ma ne znam ..bio u kaficju e///nisam ti za nocjni zivot a sutra planovi za novaka..na neke,eke..partije ..
ma kuku...jbt mladost...:roll:..obilazio teren gde sam letos trchkarao da sam znao mogao sam trcati nisam odavno a suvo :shock:
kako si ti,gdi cjes :p ????

ja danas se dig`o oko 11...do kse setim sta treba da odradim pola jedan......onda obdjem po gradu sretnem neke ljude pozavrsavam neka posla(otpale mi noge od pesacenja)...i dodjem kuci i kazem ortaku da dodje do mene oko pola 5 on dos`o tu se drkali do 7 pola 8....tad taman ukljucim komp nesto krci mi mislimo kuler rikn`o..ono jok kao da zveci nesto unutra...bem li ga sta mu je samo da ne rikne za neki dan pa onda cemo da vidimo :D

ma nisam ga sutirao posto stoji na postolju i ne mogu da ga dovatim :lol:
a de cu....imam kuci pun qurac nekog vatrometa pa greota da ga ne izgruvam.....pa najverovatnije prvo to ispucam i onda de me put nanese :D

za bozic u selo.....i tamo ce da bidne klane i ostalo sve redno :D
ma ja ne pricam o petardama......kakve mrtve petarde......ovo pravi vatromet....rakete, baklje(bengalke mislim da sacuvam :D), redenici ......imam bolji vatromet nego gradovi sto organizuju......i greota da se ne baci :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back