Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Surduknem ga Forumu kroz avatare, potpise, profilne slike... svaki fancy geg kojim je ušminkan i nakon čega se odgovori na PP sa citatom u 90% slučajeva zaglave!!! Onemogućite opciju citiranja, kad već NE RADI da valja!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Eto vajnog utiska............... baš cjelodnevnog zaglavljivanja........... Uzalud :? :| :mad:

®:
Surduknem ga Forumu kroz avatare, potpise, profilne slike... svaki fancy geg kojim je ušminkan i nakon čega se odgovori na PP sa citatom u 90% slučajeva zaglave!!! Onemogućite opciju citiranja, kad već NE RADI da valja!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Eto vajnog utiska............... baš cjelodnevnog zaglavljivanja........... Uzalud :? :| :mad:

Па пређи на напредније видове комуникације, ниси ваљда још на ПП? :wink:

(А шта фали целодневном заглављивању? :wink: )

Hellen:
Па пређи на напредније видове комуникације, ниси ваљда још на ПП? :wink:

(А шта фали целодневном заглављивању? :wink: )

Ma u koje ti to mape gledaš te mi kretnje znadeš? :P
Pa ih dijeliš na napredne i nazadne! :P :twisted: :razz:

I dobro je da imaš celodnevna iskustva, svi te pjetlovi u... otmeni mozgić kljucali :lol: :lol: :lol:

Danas sam isao peske od Terazija do Slavije. Bio GSP u nekom padu, standardno. I tako ja krenem peske, muka me naterala, a vreme bilo lepo. Sa sluskama u usima i playerom u dzepu. Taman tu negde kad sam bio nadomak zgrade vlade... player je u shuffle modu prebacio na Bajaginu stvar iz filma Profesionalac. I tacno kad sam prolazio ispred zgrade isao je refren: "Sta to pada? Pada vlada!"... 8)

imo kolokvijum ...malopre doso dobro uradiJo...valjda :lol:
sa cu da se stropostem da hrcem k`o zaklan :lol:.....pa kad se uci do pola ses` i spava manje od 2 sata ....ma nema nisata lepse od studenAtskog zivota :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back