Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma fax manje vishe, ali ne znam shta je sa ovom vecheri... nishta od tehnologije me ne slusha... sa tri mobilna sam pokushala da poshaljem poruku, jednu prostu poruku i netje ni jedna mreza neshto, a ja nemam kredita... a onda dodjem na net i jedina 2 sajta koja hotje da mi otvori, a da me pritom ne zbaci posle minut i po su krsta i hotmail... smor... valjda mi radio radi...

odbila sam posao jer je trebalo da pocnem da radim 10-og, a tad mi dolazi drugarica iz Amerike... pa svakako ne mogu da radim dok je ona tu, lose vreme za posao, vrlo lose... whatever, naici ce nesto drugo kad ona ode... valjda! :???:

Goriiiiii vaaaatraaaaaaa!!!

dscf0607gx4.jpg

dscf0609oy6.jpg

And aftermaths:
thinkerlg1og1.jpg

dscf0613kj1.jpg

dscf0614qf8.jpg

dscf0615tc7.jpg

dscf0616kc6.jpg

trebalo je da odem na konsultacije ali sam prespavala, trebalo je da idem u pozorishte ali sam prespavala, trebalo je da se probudim u 5 ali sam prespavala... trebalo je mnogo shto shta a sad tju samo u holiday... nadam se da tje ponovo biti ljudi kao i proshli put kad su skochili oni sa violinama...

nisam igrao basket....a tri dry\a svima nesto fali,(((xaxaxa))....:jednog boli stomak,drygi zima,3....pa nisam mogao sochiva...(stavio klinacke naochare)...aa ja......poleteo uz prvi povetarac...ka zemlji Wonderland

goldfish:
pojavili se minon, pikax,....ko je sledeci ? :)
Ja...
Poz svima

@topic
Danas bejah u Zrenjaninu... jako lep grad, veoma visok prosek zgodnih devojaka, ali ruzne su brate, kao da su lupljene ruznom krpom po glavi.
I sve slice jedna drugoj.
Zavrseno jos jedno poglavlje "velike kruzne konfuzije", kako ja to volim da zovem.
Pokvario mi se auto, ali cini se da nije strasno.
Definitivno, po deseti put, odlucio da moram do zubara.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back