Tankian
Iskusan
- Poruka
- 5.046
punisher....kaze ``this is not vengeance,revenge is not a valid motiv,it`s the emotional response....no not vengeance.....PUNISHMENT``!!!!.....FANTASTICHNA RECHENICA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)))))Hmmm sta da dodam josKad_LupimLupim:Veche Ex Yu u KST-u, iz naizgled smornog se pretvorilo u pravi show:
1.Josh jedna upoznata forumashica, josh jedna recka na zidu - pozdrav za bigsister 8)
2.Sitna frka u KST-u, izmedju par likova, dovela je na ulaz enormnu kolichinu obezbedjenja i murije, na ulaz u dvoriste ETF-a. Posle jedno 20-30min davljenja machica na ulazu, murija je konacno ukapirala da se gomila kritichna gomila likova sa kolima koji da izadju, ali im se ne da od njihovih uvazenih automobila... posto su se prebrojali i zakljucili da je likova mnogo vise nego sto je njih u tri automobila, kulturno su se pomerili i napravili ludi
3."Napojen" i nadrkan lik kod Nishlije... zamal' nije dobio lakat u vugla kad me je sklonio s saltera da se ovima iz jebemligakojihrazloga, naebe mile majke
Sve u svemu, nesto se desavalo![]()
haha,ja sam juce videla bigsister u knezu,mislim da je bila sa nekom drugaricomKad_LupimLupim:1.Josh jedna upoznata forumashica, josh jedna recka na zidu - pozdrav za bigsister 8)

)))))) 
Luda noc, mi smo momci na loshem glasu, u ovom gradu...Profimare:Hmmm sta da dodam josIspao mi kljuc u kolima i trazio sam ga pola sata... neverovatno ali istinito
Luda noc, nema sta...

sa sestrom... bokte ala me ima... pozz banshee...Banshee:haha,ja sam juce videla bigsister u knezu,mislim da je bila sa nekom drugaricom![]()