Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veche Ex Yu u KST-u, iz naizgled smornog se pretvorilo u pravi show:

1.Josh jedna upoznata forumashica, josh jedna recka na zidu - pozdrav za bigsister 8)
2.Sitna frka u KST-u, izmedju par likova, dovela je na ulaz enormnu kolichinu obezbedjenja i murije, na ulaz u dvoriste ETF-a. Posle jedno 20-30min davljenja machica na ulazu, murija je konacno ukapirala da se gomila kritichna gomila likova sa kolima koji da izadju, ali im se ne da od njihovih uvazenih automobila... posto su se prebrojali i zakljucili da je likova mnogo vise nego sto je njih u tri automobila, kulturno su se pomerili i napravili ludi :P
3."Napojen" i nadrkan lik kod Nishlije... zamal' nije dobio lakat u vugla kad me je sklonio s saltera da se ovima iz jebemligakojihrazloga, naebe mile majke :roll:

Sve u svemu, nesto se desavalo :lol:

uuuuu jeeeee....sve bad bojsi....jel bilo ono``shta je brate``...``shta ti meni shta je``...``shta je bilo bre``...``alo bre sine``....i na kraju se ****** razidju posle krajnje majmunsko nomadske rasprave,koja je pochela bez nekog razloga,tekla bez bilo kakvih argumenata i zavrshila se krajnje ochajno,ali to je manje vishe normalno medju danasnjim ``wanna be``gangsterima.....

Kad_LupimLupim:
Veche Ex Yu u KST-u, iz naizgled smornog se pretvorilo u pravi show:

1.Josh jedna upoznata forumashica, josh jedna recka na zidu - pozdrav za bigsister 8)
2.Sitna frka u KST-u, izmedju par likova, dovela je na ulaz enormnu kolichinu obezbedjenja i murije, na ulaz u dvoriste ETF-a. Posle jedno 20-30min davljenja machica na ulazu, murija je konacno ukapirala da se gomila kritichna gomila likova sa kolima koji da izadju, ali im se ne da od njihovih uvazenih automobila... posto su se prebrojali i zakljucili da je likova mnogo vise nego sto je njih u tri automobila, kulturno su se pomerili i napravili ludi :P
3."Napojen" i nadrkan lik kod Nishlije... zamal' nije dobio lakat u vugla kad me je sklonio s saltera da se ovima iz jebemligakojihrazloga, naebe mile majke :roll:

Sve u svemu, nesto se desavalo :lol:
Hmmm sta da dodam jos :D Ispao mi kljuc u kolima i trazio sam ga pola sata... neverovatno ali istinito :D
Luda noc, nema sta...

@kll & profimare - pozz ;)
Banshee:
haha,ja sam juce videla bigsister u knezu,mislim da je bila sa nekom drugaricom :lol:
sa sestrom... bokte ala me ima... pozz banshee...

moj utisak dana - morala sam da ustanem u 1 da se oshisham... posle 3 godine ne odlaska kod frizera, zbog njihove nechovechnosti naishla sam na nekog normalnog... zna shta znachi 'MALO me oshishaj'... frustracija i fobija od frizera se polako preboljeva... umorna sam do zla boga...

smorena tekma na Marakani...najjaci period je bio na poluvremeny kada sa Plesom nisam progovarao 10-ak minuta...hehehe

Ја волим тебе лудо,
Ја волим тебе знај,
И имам једну жељу,
Ту победу данас ми дај.
Ја живим само за тебе,
Јер ти си мени све,
За славу Црвене Звезде,
За наше победе.
О о оооо...

ma, udavicu ga...uvek kasni, nikada nije dosao NIGDE na vreme..znaci, i kad je sa mnom i treba da se nadje sa drugom, on kasni.....svuda kasni......sve mu je "opusteno" i nikad nigde ne stigne na vreme...dok on ispusi cigaru, pa navuce jednu carapu, pa zapali drugu, pa skuva kaficu, onda obuce trenerku, tj navuce jednu nogavicu, pa ispusi cigaru, srkne kafu, onda druga nogavica, pa gleda koju majcu da obuce, onda stoji oko 20 minuta ispred ogledala, pa se predomisli, a onda se kompletno presvlaci...a onda trazi telefon i vigare, ne zna gde je ostavio upaljac, pa trazi, onda stoji da se seti da li je nesto zaboravio..onda POLAKO krene.....cim izadje iz ulaza, prva recenica kad prodje PRVA osoba je:"de si, brate? sta ima? sta se radi? si gledao tekmu juce, ma idi, bre, razbili smo ih, brate..." i tako u nedogled....tako u nedogled sa jedno 10 osoba....u jednoj ulici......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back