Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uuuu... kada bi se moglo ubaciti nesto kao: mesija, osana... nesto dubokonalkono i krajnje religiozno mislim da bi jos bolje rasla... Posto se dokazalo da ima i religioznog karaktera... poziva ljude na mir, bratstvo... ;)
Ma dobri su listici... nego cime je nahraniti da joj cvetici budu veliki i zeleni?

majcheki:
kakav daaaan ebote :D
dobila sam karticu sa limitom na 160 000 din.
što sam sreeeećna, sad ću da šetam i da smišljam na šta ću da ih spiskam

Evo... predlazem ti da organizujes okupljanje forumasa i da taj novac fino potrosis na drugarstinu...
"Svi treba da znaju sta drugarstvo znaci, zajedno smo lepsi, zajedno smo jaci..." :lol:

Muskarci razmisljaju po nesnosnom principu: Ako neces posao u kojem se cisti ti ga radi a ne moras cistiti! Uzas.Kao da je to neka razlika.Necu nikad da radim u kaficu bez obzira da li se cisti da li se ne cisti.Samo tako moze da se razgovara.

Odlepila sam na igracke: mali braon meda, mali beli meda nosi sal, mala bubamara i pcelica, pa lavici i raketa za lansiranje sa sve kosmonautima, pa opet beli veliki meda...aaaaaa....jedva cekam bebu, da imam opravdanje! :lol:

Raznežila sam se sada (:
<<
Anyway... Moji roditelji su napokon poludeli, naročito tata.
Ali ću, što se toga tiče, morati da sačekam do sutra. Mislim da niko na kraju neće pevati za doček...ali ko zna. Moj tata je takav ludak.
>>
novinarska...biću poznata jednom. Mada ću izgleda mnogo čekati, list izlazi jednom...u 4 meseca.

>>>>
I najvažnije...
Videla sam Borisa Milivojevića...gledao me je... bila sam ekst. slatka. (:
Mmm... posle dugo nisam mogla da se oporavim..mmm... pisam se zašto pušta kosu?

Ladno me je malopre izignorisala jedna drugarica Kineskinja na MSNu. :lol: Lik... Matorci je svojevremeno poslali u S.A.D. da uči (zato što u Kini nije htela da uči). Nije izlazila iz kuće, samo je štrebala... Lik...

Mada i jasno mi je zašto... Slab sam u održavanju kontakata... Kao i svaka škorpija brzo gubim interesovanje... Osim u retkim slučajevima.

Sad skoro se probudio,upalio TV i video nekog tipa,lici na Psiholoqua,prica nesto na BK o braku....belo odelce,bele carapice,bele patike, i neka tirkiz spuzva oko vrata umesto kravate...brate ta slika ce me proganjati dok sam ziv.

Danas guzva u glavnom gradu SRBIJE ... trole kilave , autobusi za rashodovanje , tramvaji svi rasklimani , NEMANJINA ulica ... kao atomska bomba da je pala , penzosi se guraju po prevozu , auti svi prljavi , ljudi nervozni ... danas pocinje III svetski rat :) :) :) !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back