Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
divlja u srcu:
Do 2025. Ameri ce smanjiti uvoz nafte do 75%, jer prelaze na vodonik i solarnu energiju.
Odslusala sam ceo Busov govor. :lol:

slusala i ja...demagosko sranye na kub, covek je prevazisao sebe...
a pismo poginulog vojnika u Iraku? po tome sta pise, pisao ga je posto je poginuo...i tako mene pogodila bomba a meni nije bilo zao sto sam umro jer stitim Ameriku :) :)

divlja u srcu:
Ma njegovi govori su hitlerovski, jesi provalila koliko su mu tapsali, na svaka 2 minuta i ono ustajanje!

pa da...to je sve deo show-a...samo sto nisu ustali i poceli da pevaju Tomorow belongs to me...
nego, kako bre niko da napravi skandal na takvim skupovima, da se malo uskomesaju...da isplaniraju neko sranye, da neko ustane i pocne da se buni...
to je cist totalitarizam...imam utisak da taj sto bi ustao da bi momentalno bio upucan a bilo bi mu nadjeno i atomsko oruzje u podrumu...:)

jesi videla da su upucali coveka na Majami aerodromu? a mene pretresli do gaca, zamalo avion nisam izgubila...stavili mi neki kod na bording kartu da sam sumnjiva, ne da su bili odvratni nego samo sto me nisu uhapsili (dobro ajde, i ja sam se svadjala :) )...
a zasto, nisu hteli da mi kazu...probala sam sa politickim govorom, pa sam mahala pasosem demonstrativno ali su mi poslali takvog lika da sam zacutala momentalno...nisu mi bre dali ni da sednem sat vremena! ej???
i posle saznam da to sad vade random iz kompjutera....a mozda i ne vade nego oni imaju svoje parametre kako odredjuju jel neko sumnjiv ili ne...eto to je bilo objasnjenje...

Ja i cale 3 sata popravljali sijalicu :lol:
Da dobro ste procitali, popravljali sijalicu
haha.gif

I na kraju kad sam skoro sve zavrsio on uzme i prekine neku zicicu i ceo trud propade :(
A bas me jei nteresovalo da li bi uspeli :roll:

I got it sleepin' rough on the streets in the rain
I got it learning to share my people's pain
I got it makin' flowers, growin' hearts of stone
I got it 'cause I always took the long way home
I got it sleepin' rough on the streets in the rain
I got it learning to share my people's pain
I got it makin' flowers, growin' hearts of stone

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back