Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aphro.....bacas me u bedak....
ja isto planiram da prvi put u zivotu kupim sociva...vec sam polomila dva para naocara od po 200-300 eur...a da vozim, i za racunarom bi mi ipak nesto od toga trebalo...i planiram da uzmem meka sociva...nadam se da nisam napravila losu odluku i da se ona ne lome...samo gde u Bg-u da ih kupim..kada tako mislis???

Nemam pojma, i ja sam više nego iznenađena. :?
I što je najgore, uopšte nisam našla drugu polovinu?! :shock:
Valjda mi nije ostala negde u oku? :roll:
A stvarno negujem sočiva po propisu.
Ne kupuj kod Optik Professional-a. :evil:

Suzy:
ja isto planiram da prvi put u zivotu kupim sociva...vec sam polomila dva para naocara od po 200-300 eur...a da vozim, i za racunarom bi mi ipak nesto od toga trebalo...i planiram da uzmem meka sociva...nadam se da nisam napravila losu odluku i da se ona ne lome...samo gde u Bg-u da ih kupim..kada tako mislis???

Čula sam da na Bulevaru, kod Vuka ima neka klinika gde je pregled + 3 para mekih sočiva 2 500 din.

majcheki:
Suzy:

Čula sam da na Bulevaru, kod Vuka ima neka klinika gde je pregled + 3 para mekih sočiva 2 500 din.

Majce , pa ja bas tu i radim... :P nego der, daj mi jos neki podatak ako imas...ili bar naziv ....i da li znas da su dobri?

ponovo kisha....razmishljam se da posadim dzunglu u selu....da uspevaju koje kake palme i neke zhivotinje chudne....pa da vodim turiste za neq preteranu kintu....dzungla na balkanu....come if u dare

Ne idem na posao, dakle :arrow: spavacica, Perle, a filmici nesto posle. :)
Bas mi je to trebalo ocajnicki, samo jedan dan.

"Samo jedan daaaaaan!
Zaustavi vremeeeeee! ":P

ps. stigo mi krevet, naravno rasklopljen, ko da sam ga takvog birala u radnji, mislim... :roll:

Još uvek se nerviram zbog prokletog mobilnog... Stvarno ne dao bog da vidim taksistu koji ga je maznuo... Yebo bi mu sve po spisku. :evil:

Inače, ostao sam bez cigara... Iskoristiću ovih 30 sekundi sunca da odem da kupim novu paklu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back