Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vratio mi se Vlada iz Amerike!

Sad cemo da pravimo picvajz!!!

4.gif

Zalepili smo plocicu sa prezimenom i nasim imenima na ulazna vrata! Bas slatko. :D

A nocas ima da spavam ko beba. 8)

Hvala... Smeškam se, i rasplakala sam se i sva sam se bila zbunila...

Tetka ipak ima 42 godine... A mala... 3kg i 600gr. Zove se Ana Milena.

Tetka živi u Nemačkoj, ali Srbiju mnogo voli, ni danas nije uzela njihovo državljanstvo - pa je beba čak i u imenu morala da ima malo srpskog :lol:

Jao bre što mi je lepo!

nekoj baki ciganin ukrao novcanik-mi nismo stigli da ga zaustavimo....zao mi bakice....
neki lik pijan popisao citave hlace i usao u veliku prodavnicu lutajuci....
drugarica ce se skontati sa mojim bivsim(btw. prvim momkom)....
vidjela bivseg momka s kojim se ignorisem.... jos je ruzniji od proslog puta....

Eh... Danas... Taksista mi marnuo mobilni... Bio u Police... Oni rekoše... Znamo mi to sve, ali to je teško dokazati... Videćemo šta možemo da uradimo.

Znači odyeb žešći. Dakle ako živite u BGu i vozite se Pink Taksijem obratite pažnju na sledeće vozilo:

Opel Omega '96-'98 godište svetle boje (najverovatnije sivi ili metalik). Vozi ga momak koji ima između 20-25 godina tamne kose (najverovatnije crna), visok i mršav... Radi po pozivu, znači ima šanse da vam se javi negde.

Ako vam ovaj bandit ikada dođe pod ruku, upamtite (ili zapišite) broj taksija i ime taksiste i častim vas pićem. Eto prilike da zaradite besplatno piće.

ja sam tako zaboravila telefon u taksiju kada sam isla da polazem poreze...
ostavila ga na zadnjem sedistu... eh, imala sam ga samo mesec dana tada... i sveze uplacen kredit...veeeeliiik kredit, tata me castio onako... kako samo on ume
jbg, i ja sam tada kukala na Alfa taksi, mislim da je taj bio... nisam sigurna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back