Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vraćala sam film unazad tri puta, mislila sam da sam poludela. Jedan sivi medonja izgovara, do duše samo par rečenica ali NA SRPSKOM JEZIKU :shock:

Ostale mede se kao nešto smeju i gledaju ga šokirano i ništa ga ne razumeju.

Ostala sam bez teksta - pogotovo što je Diznijev crtać

majcheki:
Vraćala sam film unazad tri puta, mislila sam da sam poludela. Jedan sivi medonja izgovara, do duše samo par rečenica ali NA SRPSKOM JEZIKU :shock:

pa sta je rekao? :D

hanibal77:
majcheki:

pa kako da zna kad je bilo na srpskom... :)

limunada:
hanibal77:
majcheki:

pa kako da zna kad je bilo na srpskom... :)
oh merde :oops: nije mi palo na pamet :P :lol:

Pa mede se kao nalaze na nekom vodopadu da hvataju ribe, i na kraju dana se svi skupe i bacaju ribu. Koji meda uhvati ribu kaže šta mu se najzanimljivije dogodilo u toku godine. I tako, pričaju oni, pričaju i odjednom debeljuškast, ružnjikav, izgleda malo zlo - sivi meda počinje brzo da priča Nešto u fazonu ''Kad sam se vraćao kući sa tog puta upao sam u veliko zaleđeno jezero i zamalo se nisam smrznuo...'' I tu počinje da se smeje...

Onda zaljubljeni par medveda hvata ribu i smaraju - upoznala sam najlepšeg medveda na svetu - ne ja sam upoznao najlepšeg medveda na svetu...

A naš meda kaže - O Bože, od ovoga ću umreti!

oh ne! sve si pogresno shvatio! tebi treba da se crta, sto si tako bukvalan? haha
ne duso, evo samo za tebe, od uvek sam volela mladje od sebe. moj decko je 6 godina mladji! sta ces sad sa strpljenjem?

Tvoj dečko ima 10 godina? Ide u četvrti razred osnovne i već je počeo da ide u teretanu. Sjajno. Ne znam šta bih ti rekao. Pozdravi kolege, odnosno koleginicu...opkladu sam dobio :D
U šta smo se kladili? Nema veze, opraštam ti.

lol, lepo je sto si tako sirokogrud lol, ali to je u redu, deci je i onako uvek sve oprosteno. hvala cika hebe, i ako stvarno nema na cemu, kad porastem udacu se za jednog takvog, sigurna sam!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back