Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bila je to veza za primer,na takmicenje smo mogli kolko smo bili dobri,i tako 14 godina. Onda nas je par godina delilo 1500 km razdaljine. Kroz tu rupu od 1500 km provukla se druga i zgrabila me. Ispricao sam joj sve (skoro sve) i hteo da raskinem brak. Plakala su deca,plakala je ona,rekla je da mi oprasta samo da ponovo budemo zajedno. Juce sam joj obecao da cu da joj se vratim i da cu da raskinem sa tom drugom. Sutra stizem u Firencu,trebam da joj kazem da je gotovo. E tu je poenta price. Izgleda da je volim mnogo vise nego sto sam to sebi priznavao,kako da joj kazem da je kraj?

I dok treća vreba situaciju da isti mazne i zapali - u nekom trenutku nepažnje prilikom odnošenja nađenog novčanika - njen, sopstveni ispada na pod sa mnogo više para nego što je u prvom bilo. Besno se vraća i gađa prve dve nađenim novačnikom vređaju ći ih - vi ste lopovi!

Mi kažemo nismo mi ali uzimamo novčanik kojim nas je treća gađala i celokupnu sumu podelimo na dva dela.

A u ebote...
:lol:

majcheki:

Mi kažemo nismo mi ali uzimamo novčanik kojim nas je treća gađala i celokupnu sumu podelimo na dva dela.

A u ebote...
:lol:
Znam da ti novac treba za seljenje zida, ali, pošto ti i Esperanca ne možete da se složite, mogle bi novčanik da date meni, kao dobrotvorni prilog za razvoj stočarstva :-D Kalimeru ću da poklonim par knjiga o uzgoju ovaca - da ne širi priču ;-)

Ma ne hiljadarke su DA JA cutim shto se drpate za novchanik, a niste ni pokushali da ga vratite vlasniku. a shto se tiche knjiga, pa stalno izdaju nove i ti morash da pratish svjetsku literaturu i ovcama da donosish nova izdanja da chitaju...da ne ostanu jadne iza svijeta po opshtoj kulturi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back