X
xpajamacax
Gost
uuuu baby ajde se družimo, gde izlazimo večeras
mmmm ja bi negde na champagne

mmmm ja bi negde na champagne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ko danas nosi pun novčanik para? ;-)bejbica:Sto je najgore vi se zezate, a u njemu samo pare i ne znam kome da ga vratim :-(, a neko je garant tuzan!

bejbica:Nasla novcanik pun para :shock:
majcheki:To je moj novčanik, vrati mi ga odmah![]()

Znam da ti novac treba za seljenje zida, ali, pošto ti i Esperanca ne možete da se složite, mogle bi novčanik da date meni, kao dobrotvorni prilog za razvoj stočarstva :-D Kalimeru ću da poklonim par knjiga o uzgoju ovaca - da ne širi priču ;-)majcheki:
Mi kažemo nismo mi ali uzimamo novčanik kojim nas je treća gađala i celokupnu sumu podelimo na dva dela.
A u ebote...![]()
- al i nju sam potrosila u napred vise od pola tako da.........
Ne od tvoga, nego od onog što ga je Bejbica pronašla. kaže da je pun ko oko!esperanca137:eh,mlogo ce da se ovajdite od mog novcanika trenutno![]()
![]()
![]()
bolje sacekajte da dobijem platu- al i nju sam potrosila u napred vise od pola tako da.........
![]()
daj bwe taj novcanik ovamo![]()
I to je tebi malo!?! Hiljadarka za jednu knjišku? Ma ja kupujem stara izdanja u zemljoradničkoj zadrugi. Ovce su ovce - nema tu mnogo šta da se menja od izdanja do izdanja!Gljiva zjalelovka:Aha! Sve cu da vas kazem uciteljici !![]()
P.S.Cutanje koshta samo trichavih par hiljada...![]()
Mladi Čoban:Aman Gljivo, glavo luda! Ne čitaju ovce kjnige o uzgoju ovaca nego mi - čobani! Ovce su nepismene. isto kao i vuk.