Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
majcheki:
Hehe, srela sam jutros Rušku kod ''Politike'', babac jedva hoda na nekim štiklama, izgleda kao da će se raspasti svake sekunde :lol:

Jao,....ja sam jednom bukvalno vrisnula kad sam naletela na nju. Sudarile smo se na nekom ćošku i ja sam, ozbiljno prestrašena, vrsinula. :oops:
Posle me bilo sramota. :|

klinci u skoli:arrow: trikovi koje prosipaju vec od 8AM
danasnji:
mali steva mi se vrpolji i cupka,ja ga pitam je l' ima neki problem,a mali onaj zlocko ponavljac boris odgovara:ma,pustite ga nastavnice,otkrio je desanku!
:shock: :shock: :shock: kontam nesto,sedmi razred,j.te...i 'ladno izjavim: tek sad :?: :!:
mene ce da izbace iz te skole pre nego sto sama odem:rolleyes:

Lanfear:
Shkola i shkola... 4 chasa, srecom. Heh, ali zbog tog malog uzitka (odlaska kuci sat i 30 minuta ranije) raspored tokom ostalih dana nam je prenatrpan... 7 chasova... 7 chasova... Uh.

Ja danas imala 7 chasova...fizichko poslednji. Imam upalu mishica :((
Blago tebi......
sutra cu ti donijeti onu knjigu.... Koji chas imash nakon odmora?
Nadam se da cu pronaci uchionicu...danas smo obishli celi sprat dok nismo stigli do latnskog LoL ((:

Ustala prekasno, htjela da pravim eurokrem ali nisam imala kakao, sredjivanje kuce, internet, setnja s drugaricom, zvaljenje cigara :mad: i cavrljanje, date s instant momkom kojeg moram da se rijesim pod hitno, bas smo bezze :roll:
Da, i jedan lijep razgovor telefonom, puno lijepih iskrenih obecanja :-D

LUDICA:
Ustala prekasno, htjela da pravim eurokrem ali nisam imala kakao, sredjivanje kuce, internet, setnja s drugaricom, zvaljenje cigara :mad: i cavrljanje, date s instant momkom kojeg moram da se rijesim pod hitno, bas smo bezze :roll:
Da, i jedan lijep razgovor telefonom, puno lijepih iskrenih obecanja :-D

Damn, gde me podseti na slatkise...odoh da prekopam stan u potrazi za kakvom cokoladom...imam ja to...valjda..negde..hm..jos upotrebljivo nadam se...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back