Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E pa,danas sam se smejala ko luda na stanici....Cekamo ti ja i drugarica bus za grad.Ribice se namontirale,pricaju o........kad od jednom drugarica se uzvrpolji i kaze.J..bote,nesto me zulja u pantalonama.Ja odmah udarim na salu i pocnem,da nisi mozda musko pa si se popalila i tako...kad ona zavuce ruku u nogavicu i izvuce ni manje ni vise nego cega. :shock: Covece,svasta sam videla u zivotu,ali ovo jos nisam.Ladno je obukla farmerke sa sve cegama. :lol: :lol: :lol: :lol: i evo je vidis trci prema kuci i nosi cega u rukama.Steta sto nisam imala aparat da je slikam pa da pustim video klip u etar.Ha,ha,haaaaaaaaaa.Strasno.Da mi je neko pricao ne bih mu verovala :D

Bila na porodicnom rostilju u prirodi, bilo je zabavno, bolje nego sam ocekivala...Sreca imam super familiju pa je bilo svega...
a i ja sam pobudalila, kad sam pristala da vracam ribice u vodu :shock:

Ja još neću dati otkaz. Treba da odem do Grčke Nacionalne Banke i da izmuvam još jedan kredit.
Hoću da okušam sreću u privatnom biznisu. Imam i ortaka koji želi zajedno sa mnom da se upusti u jednu takvu avanturu.
Neka nam je bog u pomoći! 8 (

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back