Utisak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al sam se prepala za komp :shock: !Majko moja,pa srcka da me strefi! Ja tamo negde oko 3pm upalila komp i morala da ga resetujem jer se nije pojavila konekcija za kablovski a nije ni radio. I upali se,neki crni (obican) ekran i nece da reaguju neke funkcije (pritisnite ovo za ono, pritisnite ono za ovo...). Nije pistao sto znaci da nije kvar. Mislim,ja imam toliko sttvari,slika,igrica,virusa i mjuze u njemu da se ne moze ugasiti odmah normalno nego uvek izadje plavi ekran i ja ga ugasim na dugme.
Izadjem nesto u dvoriste i cekam caleta da se ustane pa da iskljhuci napon.I vidi stvarno,OPET sam bila u pravu :D

Naporan dan na poslu, tako da sam prespavao celo popodne. :? Sad je pitanje, sta raditi tokom cele noci?! :?
Citati forum, surfovati, pisati ponesto i sve to uz muziku, u neogranicenim kolicinama. I tako, sve do ranih jutarnjih sati.
Noc ce vec proci... :)

snaja88:
Al sam se prepala za komp :shock: !Majko moja,pa srcka da me strefi! Ja tamo negde oko 3pm upalila komp i morala da ga resetujem jer se nije pojavila konekcija za kablovski a nije ni radio. I upali se,neki crni (obican) ekran i nece da reaguju neke funkcije (pritisnite ovo za ono, pritisnite ono za ovo...). Nije pistao sto znaci da nije kvar. Mislim,ja imam toliko sttvari,slika,igrica,virusa i mjuze u njemu da se ne moze ugasiti odmah normalno nego uvek izadje plavi ekran i ja ga ugasim na dugme.
Izadjem nesto u dvoriste i cekam caleta da se ustane pa da iskljhuci napon.I vidi stvarno,OPET sam bila u pravu :D
Ufffff, a ja sam premro od straha da ti se lučajno i desktop zauvek izbrisao, pa kad pogledaš u monitor ono : BEEEEELO ... !!! :lol:

I dalje mi nije jasno kako sam mogla da ustanem u 8h jutros, i to mi se uopste vise nije spavalo :shock:
Moram citav dan biti u kuci jer sam juce zaboravila mamin kljuc kod..hm..nekoga, a dobicu ga tek veceras, njoj ne smijem da kazem, pa tako sjedim, i cekam da sve to prodje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back