perafitilj
Buduća legenda
- Poruka
- 32.131
Videcemo kakav ce biti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Drzavljani Australije dobijaju 20 000 australijskih dolara na poklon od drzave,
za kupovini prve kuce
Kada ce to biti kod nas ?![]()

Meni bilo koja zivotinja i kad je ispred vrata,pa i kad mi predje put(pa bila i crna macka)meni je lepo.I jedino sto mi se desi jeste lepo raspolozenje.Žaba mi je bila pred vratima.Kažu dobro je .A da li je?![]()

, kod šefa smo to raščistili ali tek sam videla da radnik - kasirka - šef svi su bili u dogovoru,
ipak sam ja bila u pravu.

, tj., penjanje i silaženje (nema ravno
) a vrh planine je na samoj granici između Srbije i Bugarske, vidikovac je fenomenalan i nezaboravan, najlepši do sada koje sam videla u svim dosadašnjim akcijama.
ali zato gore planinari ne mogu da odu kada požele nego u dogovoru sa vlastima.Jučernjašnji utisak dana: Planinari, od Užica, preko Beograda do Kladova pa sve do juga i grupa planinara iz Bugarske, došli su na jedno srpsko mesto pored srpsko bugarske granice gde odavde počinje staza duga 25 km da se prepešači, tj., penjanje i silaženje (nema ravno
) a vrh planine je na samoj granici između Srbije i Bugarske, vidikovac je fenomenalan i nezaboravan, najlepši do sada koje sam videla u svim dosadašnjim akcijama.
ali zato gore planinari ne mogu da odu kada požele nego u dogovoru sa vlastima.
Danas, umorna od teške kondicije, mrzi me da ustajem a morala sam zbog doručka, i neću da šetam po sobi, nego da u krevetu držim noge i ruke uvis.![]()

Jučernjašnji utisak dana: Planinari, od Užica, preko Beograda do Kladova pa sve do juga i grupa planinara iz Bugarske, došli su na jedno srpsko mesto pored srpsko bugarske granice gde odavde počinje staza duga 25 km da se prepešači, tj., penjanje i silaženje (nema ravno
ali zato gore planinari ne mogu da odu kada požele nego u dogovoru sa vlastima.
Danas, umorna od teške kondicije, mrzi me da ustajem a morala sam zbog doručka, i neću da šetam po sobi, nego da u krevetu držim noge i ruke uvis.![]()