Utisak dana ...

Sta znam na leru sam.Jos sam nekako pometen pa neka konkretna volja za necim ne izbija na videlo,vec radim ono sto treba i prepustam se tome.Ucestvujem dok to radim i emocije ucestvuju,al primecuje se neki zid koji mi se ispecio i kao da hoce da kaze "e nemoz jos ovde",pa ja i ne idem.Nevolim kocnice,al sta da se radi kad je neka tu.
I samopouzdanje se spustilo bilo ,sad je negde tu,uhvatim ga,pa pustim,pa uhvatim.Ko da se igram suge sa njim.Mada posto vec to znam,mogu opet mal i da posmatram to sve,pa i nesto iz toga izvucem.Ko zna.Glavno pocinje opet da biva interesantno.Polako,al pocinje.

Utisak dana mi je da sam dobio i ovde na forumu par čestitki za rodjendan koji je bio u petak.

Očekivao sam da će mi čestitati osobe koje su mi prijatelji na forumu, a čestitale su mi dve osobe koje mi to bar do sada nisu bile. Kapiram da sam makar formalno dobio još jednu prijateljicu na forumu:D Poslao sam joj zahtev, pa će mo videti-možda me i odbije :D

Na benzinskoj pumpi sam doživela neprijatnost, zamalo da me prevare jer je njihov radnik premašio cifru za koju sam ja odredila :eek:, kod šefa smo to raščistili ali tek sam videla da radnik - kasirka - šef svi su bili u dogovoru,:zelenko3: ipak sam ja bila u pravu.:aha2: Rastajemo se ja i radnik, on mi se smešio. E neka mu, a ja dobila višak goriva za čvrc!:zcepanje:

Jučernjašnji utisak dana: Planinari, od Užica, preko Beograda do Kladova pa sve do juga i grupa planinara iz Bugarske, došli su na jedno srpsko mesto pored srpsko bugarske granice gde odavde počinje staza duga 25 km da se prepešači :zblesav:, tj., penjanje i silaženje (nema ravno :mrgreen:) a vrh planine je na samoj granici između Srbije i Bugarske, vidikovac je fenomenalan i nezaboravan, najlepši do sada koje sam videla u svim dosadašnjim akcijama. :eek: ali zato gore planinari ne mogu da odu kada požele nego u dogovoru sa vlastima.:aha2:

Danas, umorna od teške kondicije, mrzi me da ustajem a morala sam zbog doručka, i neću da šetam po sobi, nego da u krevetu držim noge i ruke uvis.:D

Poslednja izmena:
Jučernjašnji utisak dana: Planinari, od Užica, preko Beograda do Kladova pa sve do juga i grupa planinara iz Bugarske, došli su na jedno srpsko mesto pored srpsko bugarske granice gde odavde počinje staza duga 25 km da se prepešači :zblesav:, tj., penjanje i silaženje (nema ravno :mrgreen:) a vrh planine je na samoj granici između Srbije i Bugarske, vidikovac je fenomenalan i nezaboravan, najlepši do sada koje sam videla u svim dosadašnjim akcijama. :eek: ali zato gore planinari ne mogu da odu kada požele nego u dogovoru sa vlastima.:aha2:

Danas, umorna od teške kondicije, mrzi me da ustajem a morala sam zbog doručka, i neću da šetam po sobi, nego da u krevetu držim noge i ruke uvis.:D

Utisak današnjeg dopodneva je da neznam dali je Jorgovanka ovo pratila preko TV-a ili je sanjala...:whistling:

Sesirom rashladim umorne noge :D

Back