Utisak dana ...

Читала сам о Џеремију Брету - непревазиђеном Шерлоку Холмсу и баш сам се растужила кад сам прочитала како је прошао у животу. Ту улогу је играо 10 година и та улога му је узела здравље и живот. Више бих волела да то нисам сазнала. :(

Ne treba kupovati kod kineza punjace za fon osim ako prodavnice za to ne rade tog momenta.
I u prodavnicama mobilnih telefona su isto kineski punjaci ali daleko kvalitetniji i daleko duze traju.
Ovi iz kineskih prodavnica vrlo brzo prestanu da rade i postanu beskorisni.
Za prvu pomoc su dobri,na duze staze ne.
Telefon se satima puni i vrlo brzo prazni baterija a onda ne prodje mnogo vremena-prestane potpuno da radi punjac.
Ja se kidala misleci kako je fon otisao,treba opet nesto da se menja kad ono punjac ne valja.
Kupljen nov iz prodavnice mobilnih telefona,fon se puni brzo,baterija daleko sporije prazni,ja se ne nerviram jer je sve u redu.
Kako me je smece od punjaca iritiralo a ja mislila da je fon problem i jos htela da ga bacim cim slike prebacim na memorijsku.
Osim na kratke staze i u najvecoj potrebi kineski punjac za mobilni iz kineske prodavnice ne treba kupovati.

Poslednja izmena:
Utisak dana mi je iz firme

1. Juče sam mislio da će neki ispit koji treba da polažem-pre nego što zvanično počnem posao biti problem
2. A danas mi kao i u nekim prethodnim osiguravajućim firmama traže da im ja donesem neki spisak prijatelja:dash: I šta, onda će te vi da ih zovete "Znate Milan je rekao da ste vi njegovi prijatelji " ili još gore, da ja smaram te ljude
3. Reći ću sutra da sam zaboravio taj spisak, ako me "šutnu" nije neka šteta, jer ionako su mi nudili posao za sat vremena dnevno i verovatno nekih mizernih 100.dinara-za to. Meni treba godinu dana radnog iskustva (jer svi traže najmanje godinu dana radnog iskustva)-pare me u principu ne interesuju, ali neću za to iskustvo da se ponižavam

Utisak dana mi je sledeće

1. Burazer je otišao kod nekih drugova-super mogu bez raznih progovora da uživam na kompijuteru
2. Ti njegovi drugovi opet mene nisu zvali a ja treba sledeći petak ili subotu da ih zovem na proslavu svog rodjendana:dash:
3. Moram da ih zovem-jer nemam svoje društvo, jer se nadam da će tih 6-7 drugara zvati i mene na svoje rodjendane (koje za razliku od mene slave u gradu u nekim kafanama i klubovima)
4. ALI nije mi prijatno i nije mi svejedno što je to tako, samo šta ja tu mogu ????

Cudna jedna stvar.Mada ne bas toliko cudna jer sam je hiljade puta osetio.Juce i danas sam bio na meni omiljenoj stvari "radna akcija"u mom selu.Ja njih prosto obozavam.Na jucerasnjoj kada smo spremali neku betonazu bilo mi je odlicno.Osetio sam puno lepih stvari,koje se uvek i osete kada je tako nesto u pitanju.Jednom recju bilo mi je eksta.Medjutim kada se taj dan zavrsio i kada sam dosao kuci vec se primecivala neka,kao istrosenost.Kao da sam se ispraznio.Dobro znani osecaj,kojeg sam toliko puta osetio.Mislio sam da ce jedna dobra prespavana noc da ga otera,medjutim ovog puta ne.Jutro je mesto odmora,mira,donelo isto to,kao da sam samo nastavio gde sam u noc stao.Danas opet na akciju.I celo vreme i na samom kraju isti osecaj.Praznina,bezvolja.Nije besmisao,samo bezvolja za razgovorom,osustvo te zelje.Odvratan osecaj.Bas odvratan i porazavajuci.I jos su se tu onako u naznaci(ne kao ranije)pojavili neki drugi gori osecaji,ali sam ih uspesno zaustavio.Sada sam dosao kuci i isto.Kao da neka provalija stoi tu negde u grudima.
Mada znam,procice.Svaki put prodje.Al tako zas..re ti obicno odlicno druzenje i meni omiljen nacin za druzenje.Al sta da se radi.Sutra je novi dan,pa prekosutra itd.Jedan ce sigurno ispuniti tu provaliju koja zjapi.

"Od mene neko lično da traži spisak prijatelja i poznanika ja mu nebi dao " Tako mi je pre oko mesec dana rekao jedan Miloš-moj mentor u firmi. Danas mi je poslao poruku u kojoj mi kaže "Stavi sve ljude na spisak koje poznaješ ":dash:

Nisi ti Vaske za taj posao,ocigledno.To sam rekao i jednom mom prijatelju koji je zavrsio politicke nauke.Rekao sam :"Suvise si ti posten i dobar za taj posao".
I mogu ti reci,citajuci tih tvoih nekoliko postova o tome,da je ta tvoja firma odvratna.Ali bas odvratna.Ali se nadam da ce i zbog toga da propadne.Izvini sto ti dosadjujem,nije iz zle namere.:rumenko:

Utisak dana su mi dešavanja u mojoj firmi u kojoj sam zaposlen

1. Dva sata se naš generani direktor derao na naše šefove. A mi ostali zaposleni smo to morali da slušamo
2. Kad sam izašao odatle prvo što sam rekao je "U jeee sloboda konačno ":hahaha:
3. Svašta mi je prolazilo kroz glavu dok sam bio prinudjen da slušam njegovo verbalno iživljanjanje nad našim šefovima.
4. Najgore su mi bile dve koleginice (da ih nenazovem odgovarajućim imenom) koje su se maksimalno ulizivale šefu, i podržvale u svemu što čini

Utisak dana su mi dešavanja u mojoj firmi u kojoj sam zaposlen

1. Dva sata se naš generani direktor derao na naše šefove. A mi ostali zaposleni smo to morali da slušamo
2. Kad sam izašao odatle prvo što sam rekao je "U jeee sloboda konačno ":hahaha:
3. Svašta mi je prolazilo kroz glavu dok sam bio prinudjen da slušam njegovo verbalno iživljanjanje nad našim šefovima.
4. Najgore su mi bile dve koleginice (da ih nenazovem odgovarajućim imenom) koje su se maksimalno ulizivale šefu, i podržvale u svemu što čini

Da imaš gde da odeš, svuda je isto pa i kod mene. :zcepanje:

Back