Utisak dana ...

10363789_867483709935275_3544557284662924882_n.png

Evo Tico, stižu moje remek delo :D

Dve slike sa kristalnom i loptastom vazom koju sam kupila pre neki dan a u njoj dodala kamenčići i pesak sa morskim detaljima koje već imam.

dscn0906-1.jpg

dscn0908-1.jpg

Ovde ima više detalja, umetnička vaza pre nekoliko nedelja, buket veštačkih ruža, grančica sa veštačkom ružom kupljena pre neki dan, bele perlce i pre neki dan a ostale sam kupila prošle godine.

dscn0910-1.jpg

Dva kukuruza sam dobila na poklon od nekog sa sela i trebalo mi je dugo vremena da smislim šta ću s njima i kako, pretragom na netu dobila sam ideju, i tako sam ih opletela sa travom i trakicom.

dscn0912-1.jpg

Imam još puno stvari sa kojima ne znam šta ću a ideje su mi tu, polako ih pravim jednu po jednu. :D

Ne mogu opet repku, ali za kukuruz svaka cast :super:, zbog tebe upadoh u kafanu :metla: :whistling:

Utisak dana mi je poziv na razgovor iz kompanije Sava Osiguranje

1. Taman kad sam mislio da ću i sutra imati jedan miran dan-s odlaskom na kurs-koji mi od 3 do 7. dodje kao da idem na skraćeni posao
2. Nazvali su me iz te firme i zvali me na razgovor za posao. Zbog burazera koji je takav kakav je... nisam mogao da ih odbijem
3. Od toliko firmi koje traže Menadžere koji im po ceo dan sede u kancelariji i kuckaju u wordu i exelu, mene baš spopadnu firme-koje hoće da im ili po ceo dan hodaš od jednog do drugog preduzeća i nudiš osiguranje ili još gore da sediš i zivkaš-smaraš ljude-nudiš im ono što većina ljudi neće
4. Ako može biti još gore-biće još gore-se potvrdilo ili nevolja na nevolju ide. Pa su me tako nakon njih zvali iz još jednog osiguranja i tražili, da im do sutra donesem sve papire koje mogu da skupim(fotokopiju diplome, radne knjižice, lične karte...)
5. Iz svega toga će ponovo najviše trpeti moji testovi vožnje-a burazer mi već preti svaki dan "Ako i ovaj put padneš-teško tebi " :D

Poslednja izmena:
Još uvek sam pod utiskom jučerašnjeg razgovora za posao u Sava osiguranju

1. Ako prodjete mene, idete u Beograd da prodjete direktorku u Beogradu
2. Ona ocenjuje da li ste za četvoročasovno vreme ili osmočasovno
3. Ako ste četvoročasovno primate 14.500. dinara, ako ste osmočasovno primate 29.dinara mesečno
4. S tim što ste u obavezi da mi u prvi mesec nabavite 80.eura osiguranja, u drugom 160 u trećem 320. i tako dalje....
5. Ako neuspete da uradite plan, odbija vam se od plate npr ako od planiranih 80. vi meni nabavite 70.eura, odbija vam se destet posto od plate
5. Svi vi ste prodavci, ko to neće da bude, slobodno nek napusti posao
6. Prvi mesec se upoznajem sa vama i vašim prijateljima (verovatno hoće da njima ponudimo prvo osiguranje) a drugi mesec dobijate telefon i sami zovete i ugovarate posao
7. Tako je u Sava osiguranju, a ja treba da radim u Winer osiguranju. Već osećam kako ću nakon prvih mesec dana dobiti nogu u.... Jer da npr prodajem med na pijaci pitanje dal bi i koliko prodao, a nekmoli da ja sad tu nekoga zivkam, smaram nudeći im nešto preko telefona
8. Mi smo siromašna zemlja, malo je kod nas bogatih koji mogu mesečno da odvajaju npr minimalno osiguranje 20.eura
9. Drugo kod nas je bilo neko nezvanično pravilo da su neka osiguranja fine prevare
10. Npr moj otac je godinama osiguravao šporet, frižider i zamrzivač. Kad je otišao na naplatu "Nepriznajemo motor, nepriznajemo ovo, nepriznajemo ono...ČEKAJ PA ŠTA PRIZNAJETE- Pa priznajemo limariju, a ona je kod vas uredu:hahaha:

Imam dva utiska dana danas

1. Potpisao sam svoj prvi profesionalni ugovor o zasnivanju radnog odnosa :hvala: . Istina na odredjeno vreme :D :D I ima taj ugovor mnogo mana, ali ipak je to moj prvi posao u velikoj i poznatoj firmi-nekadašnjem sponzoru Zvezde Winer Stediše..Kao najveća mana ugovora je što nemam puno radno vreme-tj radim za minimalno vreme i za minimalnu platu-tj 1.sat dnevno (neznam kolko sam plaćen za to)

2. Drugi utisak je, vraćajući se sa kursa uspeo sam da ulovim mog malog žutog mačka koji nas je napustio zbog drugog mačka (nikad neće dva mačka zajedno) i koga povremeno (jedom u dve nedelje) uspemo da ulovimo i makar na kratko vratimo kući. Svaki put kad ga donesemo, gledamo njega kao da smo ga doneli poslednji put u životu, jer kao što rekoh nepodnosi tog drugog mačka, plaši ga se, smeta mu i njegov miris....

Bio sam juče na proslavi titule na stadionu Marakana u Beogradu. Proslava nije ispunila moja očekivanja (očekivao sam veću radost svih, bolje navijanje, baklje, euforiju), ali sam se super proveo, radovao sam se svakom Zvezdinom golu-video sam jednu bratovu drugaricu sa dečkom-posle mnogo godina, i bilo mi je lepo

Back