Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.730
pravo proleće
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno smram sa tim žutim mačkom, ali šta ću kada-nema vise devojaka koje volim-volim samo njega... Mačak se vratio sinoć, i neću vise pisati o njemu, ukoliko ponovo neode na 4-5 dana
Pa sto ga pustas napolje ? Sta ces onda ako ti se jednom ne vrati?
Bolje nabavi psa.... pa da mozes da trcis s njim, da skines malo tu kilazu ^^
ozbiljno ti kazem....
Celog života imamo terasu u prizemlju, i udju mačke kad hoće i izadju kad hoće. Da je drugačije obavljale bi wc u stanu, ovako lepo izadju napolje. A što se psa tiče-pas je obaveza, moraš najmanje 3.puta dnevno da ga šetaš. Sećam se dok sam bio na nekim privatnim časovima matematike, moj profa imao pudlicu. Toj pudlici se pripiškilo![]()
I on momentalno prekida čas i nervozno, da mu pas neobavi unutra bukvalno trči niz stepenište da prošeta psa
To je tacno.... mislim, ja nem... ali moja naj drugarica ima..i kad sam kod nje moramo po 3x dnevno da izadjemo s mjim napolje ^^
Ali ako imas dvoriste,i taj problem je resen....
A i ako pustis psa napolje, vratice se uvece... a macka samo ode kad hoce i brati se kad hoce.. takve su mackice![]()
Imam prvog prijatelja na ovom forumu, tačnije prijateljicu Pink.Pearl . Nadam se da će to naše prijateljstvo trajati mnogo godina koje su pred nama, I da će mo se I privatno upoznati
Daaaa.... Sicva, zasto da ne
Samo moram da te upozorim da ovde po forumu ima ljubomornih tipova,
koji ne veruju u lepo , iskreno prijateljstvo, i obicnu ljudsku naklonost ^^
Pa ce kasnije da me napadaju na pp kako hotijem sa nekim forumashima![]()
![]()