Utisak dana ...

Mali žuti mačak nije više tako mali i sladak. On je izgleda ovih nekoliko dan koje je bio odsutan jurio mačke (nešto što sam mislio da je nemoće za njega).

Danas sam ga prvi put video da zapišava u stanu (zapišao je malo fotelju) što je bilo karakteristično za jednog drugog mačka koga takodje imamo. Nisam hteo da ga udarim (moj brat kad god bidi tog drugog mačka da zapišava, udari ga), ali biće problema kad to moj burazer vidi.
Tih 4-5 dana kolko je bio odsutan kao da su skroz promenile njegov život, sem zapitšavanja, sada po ceo dan provodi napolju, a pre toga je po ceo dan spavao u mojoj sobi, i kad se probudi počne da mjauče-dosadno mu :D :D

Ipak nije bubasvaba.... :)

Prica prijatelja koji se upravo vratio sa puta u Jerusalim... i slike koje nam je pokazao :manikir:

Mačak je jedina osoba koja me čini srećnim, koji mi ulepšava dan. Prošlo je vreme kad sam maštao o raznim devojkama, danas samo znam da jednoga dana u 36-37. godini da il ću ja svrati do neke agencije za sklapanje brakova, ili će mi moji naći neku devojku koja je slična meni... Operisan sam od ljubavi, od svih poraza po tom pitanju-što bi reko Oliver Dragojević-starim ja a u ljubav vjere nemam...

Mačak je jedina osoba koja me čini srećnim, koji mi ulepšava dan. Prošlo je vreme kad sam maštao o raznim devojkama, danas samo znam da jednoga dana u 36-37. godini da il ću ja svrati do neke agencije za sklapanje brakova, ili će mi moji naći neku devojku koja je slična meni... Operisan sam od ljubavi, od svih poraza po tom pitanju-što bi reko Oliver Dragojević-starim ja a u ljubav vjere nemam...

Hahaha... doci ce, mozda kad se najmanje budes nadao ;)

A,cek - jel ti neces njih ili one nece tebe ? :lol:

Današnji utisak dana je bole me ledja. Zapravo juče popodne sam se ukočio, mučio sam se da ustanem, da sednem, da odem do wc-a...Ali sam očekivao-odspavam jednu noć i proćiće. Mislio sam da ću danas biti ok, i da ću moći da idem u šopnge, ali nije bilo tako. Nisu me zezala ledja ko juče, ali sam opet se jedva kretao i nisam mogao od bolova da idem dalje od wc-a u stanu :D

Današnji utisak dana mi je da nisam izašao iz stana još od subote, jer su me bolela ledja, tj kičma. Bolje mi je (i dalje imam bolove dok spavam, dok sedim i hodam, ali danas me mnogo manje bole ledja nego prethodnih dana, mogu kolko tolko normalno da sednem i ustanem, da se obučem) i sutra bi trebao da odem do vinograda

Doručak će ostati utisak čitavog dana... :mrgreen:

DSC00611_zpsf3df9ed2-1.jpg

Back