Utisak dana ...

Danas me je kući čekalo pismo, novogodišnja čestitka od moje i bratove drugarice iz Rusije, koja uči srpski.. Čestitka ovako glasi:

Dragi prijatelji, Vlado i Milico!

Srećna Nova Godina i Srećan Božić!

Sa svim srcem želim vam zdravlje, sreću, zdravlje i veliku ljubav u 2014 godine!

Takođe želim vam da vam se ostvare sve dobre želje i snovi!

I vrlo volela bih da na Balkanu više nije bilo ratova...

Čekam nestrpljivo kad vi dolazite Rusiji =)

Zagrlim, Ksenija. 2014g.

:lol:

Tab ikonica sa plavim kvadraticem i belim k, ne znam koji je _ preuzeo vlast na forumom i promenio to, doduse zuti k, nije bas bila prijatna kombinacija boja, ali plavo belo se ne razlikuje od facebook ikonice.. Neko se mozda faka sa mozgovima koriisnika interneta. dal neka stranka, ili navijaci nekog minornog plavog klubica. ali, bar bolje belo k nego zuto,
Sve u svemu znacajna promena koja ce se odraziti na nivo frekvencije podsvesti korisnika foruma i bitno uticati na njihovu licnu i sudbinu naroda kao i citavog sveta....

Utisak dana je (pošto je to počelo juče, a završilo se tek jutros) SVADBA

Super sam se proveo, igrao sam, pevao, nisam takav bio godinama. Zapravo i kad retko izadjem uglavnom to odradim, odnosno neveselim se, nepevam pesme koje znam, stojim oko šanka pijuckam piće ni po čemu se nerazlikujem čini mi se od drugih-sem što drugi naravno mnogo višr ptičaju.
E, pa na svadbi je bilo drugačije. Igrao sam, skakao sam, pevao. Mislio sam da će mi otići glas, al evo sve je super. Legao sam u 3, mislio sam da neću ustati do 11, dugo nisam mogao ni da zaspim (valjda od uzbudjenja :D ), e evo jutros sam se probudio u standardno vreme oko 8. Navika verovatno,,,

Današnji utisak dana mi je sledeći:

Jedan od najboljih drugara iz osnovne mi šalje preko poruku, i razgovor je tekao otprilike ovako:

da li bi se učlanio u neku partiju ?
-Možda, ako bi mi obezbedili posao i nebih u Ligu, u Ldp i Demokrate (šta god da je u pitanju)
Slušaj ja i drugar idemo da se učlanimo u jednu partiju da dodjemo po tebe, pa će onda biti i posla. Tadić bi trebao da bude na čelu te cele organizacije
-Super glasao sam za Tadića na izborima, a 1. O kojoj partiji se radi 2. Šta bi radili 3.Kolko bi za to bili plaćeni 4. Kolko bi to vremenski trajalo
Ma nema veze ti se javi ako budeš hteo da se učlaniš, treba da za kratko vreme sakupimo što više ljudi

Back