Utisak dana ...

Današnji utisak dana mi je sledeći:

Jedan od najboljih drugara iz osnovne mi šalje preko poruku, i razgovor je tekao otprilike ovako:

da li bi se učlanio u neku partiju ?
-Možda, ako bi mi obezbedili posao i nebih u Ligu, u Ldp i Demokrate (šta god da je u pitanju)
Slušaj ja i drugar idemo da se učlanimo u jednu partiju da dodjemo po tebe, pa će onda biti i posla. Tadić bi trebao da bude na čelu te cele organizacije
-Super glasao sam za Tadića na izborima, a 1. O kojoj partiji se radi 2. Šta bi radili 3.Kolko bi za to bili plaćeni 4. Kolko bi to vremenski trajalo
Ma nema veze ti se javi ako budeš hteo da se učlaniš, treba da za kratko vreme sakupimo što više ljudi
Utisak dana mi je ova tvoja poruka....
mislim kako covek"T" moze nisko da padne......

Jedna pomalo bezveze situacija. Nisam baš nešto pri svojim parama (imam evriće koje nebih da trošim).Otišao u Ideju potrošio jedno 500.dinara

Vaš račun je 200 dinara !

Molim ????

200 dinara

Samo Nivea Dezadorans košta oko 300 dinara, a gde su pomoranže(oko 200 dinara) voda i džambo smoki. Nisu neke parice koje su mi greškom poklonili-oko 300 dinara, ali meni su lepo došle. :D :D

Otkad sam video sinoć da igra Zvezda i da će biti prenos na tv-u budim se noćaš nekoliko puta, misim da nezaboravim da to gledam, pišem na papiriću. Znam da kad poćne utakmica danas u dva da će biti utakmica ko utakmica, ali ja nisam gledao Zvezdu u fudbalu dva meseca i sav sam uzbudjen, moram da je gledam. Znam, imam 29.godina ali to je ljubav od najranijeg detisva i to je jače od mene

nikad neću prestati da se šokiram zbog postupaka licemjernih i proračunatih ljudi koji su u stanju da prodaju čovjeka za jedan cent ... strašno...sitne duše!!! Kakva površnost, kakva niskost osobe koja ne voli sebe a samim tim ni svijet oko sebe!!!! Tuga golema....:eek:

Back