``Magla svuda, svuda oko nas...``
Znam da niko neće u ovo povjerovati, prije 15 minuta sam razmišljao da stavim ovaj stih na temu ali sam se predomislio...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
``Magla svuda, svuda oko nas...``
TV
Mesecima nisam upalila tv, danas sam malo prosetala kanalima,
i ne mogu da opisem tu kolicinu negativne energije koja me je zapljusnula.
-lazi na vestima
-emisije o ubistvima
-bolesnice sa Fashion TV
-reklame o "povoljnim" kreditima za otplatu kredita...
Mislim... ljudi se naviknu,i nisu ni svesni cime se sve truju iz "te kutija"![]()
Nema mi mog velikog prijatelja medju životinjama malog žutog mačka, već tri dana
Pustio sam ga u petak uveče napolje(obično bi se vraćao ujutru, kad ga tako pustim) i evo već treći dan ga nema. Tražio bih ga možda još u subotu, kad sam čuo da ujutru nije došao, ali bio sam u Beogradu i tek juče uveče sam došao kući u Novi Sad.
Bežao je od nepoznatih ljudi, tako da mi je teško da poverujem da ga je neko uzeo. Ja lično mislim da, ili se razboleo pa je u nekoj rupi-sakrio se, ili ga je nešto pregazilo.
Gledao sam danas po nekim parkinzima u ulici, i okolini-tražio ga bar mrtvog, ali ga nema. Nema ga nigde.
Kad izadje tako noću, neznam gde je boravio-možda je tu gde je bio-i sadaNadam se, nadaću se sigurno još neko vreme, ali znajući kolko je bio pitom i kolko je bio pomalo i nesposoban za bilo kakav samostalan život-da ulovi nešto, šanse da se vrati su sa svakim novim danom sve manje...
![]()
kako smo se samo pronašli nakon tolikooooooooooo godinaaaaaaaaaa....![]()
Nadji devojku and get a life ! :-)
(sala)
Današnji utisak dana mi je VRATIO MI SE MALI ŽUTI MAČAK
Danas je peti dan otkad je nestao, jutros me je oko 6.sati dok sam bio u dubokom snu probudilo dobro poznato mjaukanje pred vratima od moje sobe (hoće da ga pustim da udje). Nisam mogao da verujem, rekao sam LJUDI OVO JE NEMOGUĆE, a onda je ušao on i legao na svoje standardno mesto, na radijatoru pored prozora.
Brat je u toku dana konstatovao da je mačak izuzetno čist-da ga je neko kupao, a ja da je neverovatno izgladneoTolko je gladan da se penje na sto-hoće da jede, nema ni jednu povredu, ne ponaša se neobično, sem što se više nego uobičajeno mazi, ali to je valjda i normalno jer se nismo videli nekoliko dana...
U telekomu neradi net!
Pun sam njihovih lokalnih problema, mogao bih do sutra o tome...
Ali nemojmo tamo.