Utisak dana ...

TV

Mesecima nisam upalila tv, danas sam malo prosetala kanalima,
i ne mogu da opisem tu kolicinu negativne energije koja me je zapljusnula.

-lazi na vestima
-emisije o ubistvima
-bolesnice sa Fashion TV
-reklame o "povoljnim" kreditima za otplatu kredita...

Mislim... ljudi se naviknu,i nisu ni svesni cime se sve truju iz "te kutija" :aha:

TV

Mesecima nisam upalila tv, danas sam malo prosetala kanalima,
i ne mogu da opisem tu kolicinu negativne energije koja me je zapljusnula.

-lazi na vestima
-emisije o ubistvima
-bolesnice sa Fashion TV
-reklame o "povoljnim" kreditima za otplatu kredita...

Mislim... ljudi se naviknu,i nisu ni svesni cime se sve truju iz "te kutija" :aha:

Mada ne volim da mnogo skrećem sa teme niti da upadam u tuđe komentare ali ovaj put to moram učiniti. TV odnosno mediji uopšte kao i religijske institucije su u sadašnje vrijeme "vođa" narodnih masa, da "vođa" ali na žalost sve više u negativnom kontekstu. Sve je to čista komercijalizacija a mi opet kakvi smo (u prosjeku) pa sve to prihvatamo i gutamo, sa sve manje razmišljanja i slobodnog zaključivanja. Podržavam autora posta u slobodnom razmišljanju...

Nema mi mog velikog prijatelja medju životinjama malog žutog mačka, već tri dana :(

Pustio sam ga u petak uveče napolje(obično bi se vraćao ujutru, kad ga tako pustim) i evo već treći dan ga nema. Tražio bih ga možda još u subotu, kad sam čuo da ujutru nije došao, ali bio sam u Beogradu i tek juče uveče sam došao kući u Novi Sad.
Bežao je od nepoznatih ljudi, tako da mi je teško da poverujem da ga je neko uzeo. Ja lično mislim da, ili se razboleo pa je u nekoj rupi-sakrio se, ili ga je nešto pregazilo.
Gledao sam danas po nekim parkinzima u ulici, i okolini-tražio ga bar mrtvog, ali ga nema. Nema ga nigde.
Kad izadje tako noću, neznam gde je boravio-možda je tu gde je bio-i sada :( Nadam se, nadaću se sigurno još neko vreme, ali znajući kolko je bio pitom i kolko je bio pomalo i nesposoban za bilo kakav samostalan život-da ulovi nešto, šanse da se vrati su sa svakim novim danom sve manje...:(

Nema mi mog velikog prijatelja medju životinjama malog žutog mačka, već tri dana :(

Pustio sam ga u petak uveče napolje(obično bi se vraćao ujutru, kad ga tako pustim) i evo već treći dan ga nema. Tražio bih ga možda još u subotu, kad sam čuo da ujutru nije došao, ali bio sam u Beogradu i tek juče uveče sam došao kući u Novi Sad.
Bežao je od nepoznatih ljudi, tako da mi je teško da poverujem da ga je neko uzeo. Ja lično mislim da, ili se razboleo pa je u nekoj rupi-sakrio se, ili ga je nešto pregazilo.
Gledao sam danas po nekim parkinzima u ulici, i okolini-tražio ga bar mrtvog, ali ga nema. Nema ga nigde.
Kad izadje tako noću, neznam gde je boravio-možda je tu gde je bio-i sada :( Nadam se, nadaću se sigurno još neko vreme, ali znajući kolko je bio pitom i kolko je bio pomalo i nesposoban za bilo kakav samostalan život-da ulovi nešto, šanse da se vrati su sa svakim novim danom sve manje...:(

Nadji devojku and get a life ! :-)
(sala)

Nadji devojku and get a life ! :-)
(sala)

Ima vremena za devojku. Moram prvo da nadjem posao, pa tek onda lagano mogu razmišljati kako bih mogao da je nadjem. Moram priznati da u ovom momentu nemam ideju kako bih mogao da nadjem devojku-pošto ne izlazim, nemam svoje društvo, odem po nekad na neku utakmicu ali za tolke godine na utakmicama nisam ništa upecao :D A iskren da budem nisam ni pokušavao je na utakmicama mahom muško društvo.

Današnji utisak dana je TWITTER. Naime pokušao sam da stavim za onu sliku ispod profilne, sliku iz nekih novina na kojoj je pisalo: POLITIČARI JE... VAM SVIMA M.... i oni iz twittera mi nisu dali da mi to bude slika. Posle sam stavio neku moju sliku iz Pionira na kojoj piše: Aci Petroviću podrška Zvezdaša. Aca Petrović je nekadašnji trener FMPa, reprezentacije i Zvezde, ali sem što je možda napravio od FMPa veliki klub, rekao bih da je bio dobar trener u pogrešnom momentu u klubovima u kojima je bio. Ja sam naravno navijao za njega i podržavao ga, i baš mi je žao što boluje od jedne neizlečive bolesti

Današnji utisak dana mi je VRATIO MI SE MALI ŽUTI MAČAK

Danas je peti dan otkad je nestao, jutros me je oko 6.sati dok sam bio u dubokom snu probudilo dobro poznato mjaukanje pred vratima od moje sobe (hoće da ga pustim da udje). Nisam mogao da verujem, rekao sam LJUDI OVO JE NEMOGUĆE, a onda je ušao on i legao na svoje standardno mesto, na radijatoru pored prozora.

Brat je u toku dana konstatovao da je mačak izuzetno čist-da ga je neko kupao, a ja da je neverovatno izgladneo :D Tolko je gladan da se penje na sto-hoće da jede, nema ni jednu povredu, ne ponaša se neobično, sem što se više nego uobičajeno mazi, ali to je valjda i normalno jer se nismo videli nekoliko dana...

Današnji utisak dana mi je VRATIO MI SE MALI ŽUTI MAČAK

Danas je peti dan otkad je nestao, jutros me je oko 6.sati dok sam bio u dubokom snu probudilo dobro poznato mjaukanje pred vratima od moje sobe (hoće da ga pustim da udje). Nisam mogao da verujem, rekao sam LJUDI OVO JE NEMOGUĆE, a onda je ušao on i legao na svoje standardno mesto, na radijatoru pored prozora.

Brat je u toku dana konstatovao da je mačak izuzetno čist-da ga je neko kupao, a ja da je neverovatno izgladneo :D Tolko je gladan da se penje na sto-hoće da jede, nema ni jednu povredu, ne ponaša se neobično, sem što se više nego uobičajeno mazi, ali to je valjda i normalno jer se nismo videli nekoliko dana...

Bas mi je drago zbog tebe :ok:

- - - - - - - - - -

Prepirka sa drugaricom...

Nisam mogla da imam strpljenja vise,
i postavila sam je na mesto na kome pripada :)

Back