Utisak dana ...

status-slika.ashx

Nateraces me da provirim na taj sajt.
I sta se tamo desava?

Ako misliš na badoo. Ja tamo gledam devojke (npr ti pošto si žensko, možeš da staviš muškarce od tolko do tolko godina) od 28-37 godina (ne bi mi smetalo da je devojka starija od mene). Iskaču mi slike raznijh devojaka, samo pritiskam na ne ne ne :D :D A možeš još da klikneš i na možda i na da . Valjda je poenta u tome da kada oboje kliknete na da ili možda da tek onda možete da otpočnete neku priču (ne znam, nisam dovoljno proučio sajt)

Današnji utisak mi je sa sajta domaci.de. Kao što sam i predosećo, na gomili tema na kojima sam ja pisao moj post je i nakon dva-tri dana poslednji. Očito da vrlo malo ljudi gleda taj forum, tj sajt. Registrovao sam se još davne 2003.godine na tom forumu i za ovih 11.godina imam 80.postova (više od 60.njih je u ovih nedelju dana :D )

Folirantsko okruženje na poslu...kakvi prevaranti i licemjeri,mogli bi redom dobti Oskara!!! Sve je laž...i shvatiš da ti i takvi prođu najbolje i dobiju najslađi dio kolača a boranija koja nema tetke, stričeve, kumove, babe i ostale na pozicijam radi za te folirante dok oni uživaju, fuj!!!! Kud plovi ovaj brod!!!!!!?????????????????:bljak:

Igrao sam posle duže vremena moju omiljenu igricu dok sam išao u škole (pre faksa) Civilizaciju 3, ali na mobilnom. U prvih tri-ćetiri sata sam bio oduševljen, a kad prešao igricu bio sam razočaran, jer na kompijuteru se mogla igrati vremenski neograničeno, a na mobilnom igraš samo do 2000.godine nove ere (to je oko ta 4.sata)

Back