Utisak dana ...

Čuo sam se preko fejsa sa jednom mojom dobrom drugaricom s kojom sam išao i u osnovnu i u srednju školu, sa jednom Sladjom. Sladja je po meni jedna od retkih devojaka koja je imala o meni lepo mišljenje sve te godine-ali kad je bilo prilike u srednjoj da budemo nešto više, ja nisam izlazio. A kad smo došli na faks izgubio sam svaki kontakt sa njom sve do danas.
Taj današnji susret sa njom mi je probudio neka pitanja: A šta ako je i ona sama kao i ja ? Dal bi mogli da se uživo vidimo ? Dal ima šanse da budem sa devojkom koja mi je celog života bila bila baš lepa ? Odgovor na ova pitanja ću možda saznati u nekim narednim danima...
I ako nebude ništa od toga, meni je drago da je imam za prijatelja u fejsu i da budemo ono što smo celog života i bili-dobri drugovi

Čuo sam se preko fejsa sa jednom mojom dobrom drugaricom s kojom sam išao i u osnovnu i u srednju školu, sa jednom Sladjom. Sladja je po meni jedna od retkih devojaka koja je imala o meni lepo mišljenje sve te godine-ali kad je bilo prilike u srednjoj da budemo nešto više, ja nisam izlazio. A kad smo došli na faks izgubio sam svaki kontakt sa njom sve do danas.
Taj današnji susret sa njom mi je probudio neka pitanja: A šta ako je i ona sama kao i ja ? Dal bi mogli da se uživo vidimo ? Dal ima šanse da budem sa devojkom koja mi je celog života bila bila baš lepa ? Odgovor na ova pitanja ću možda saznati u nekim narednim danima...
I ako nebude ništa od toga, meni je drago da je imam za prijatelja u fejsu i da budemo ono što smo celog života i bili-dobri drugovi

I ja sam nekoliko dana pre nove godine pretrazivala neke stare drugove na Fejsu.
I mislim da sam pronasla jednog, ali mi se jos nije javio. A i videla sam da i nije nesto aktivan, pa verujem da nije ni procitao moju poruku.
Nema veze.
A tebi zelim da nastavite da se druzite. Mozda je tako sudjeno. Ko zna.

Jutros lepo sanjala, čitav dan nervozna i bilo mi je hladno, na kraj dana uzmem kaput i tašnu pa ajd u grad, razgledam po prodavnicama i naletela na čizme :zbalavi:i odmah mi popravilo raspoloženje, probala i kupila, napokon!

I ja sam nekoliko dana pre nove godine pretrazivala neke stare drugove na Fejsu.
I mislim da sam pronasla jednog, ali mi se jos nije javio. A i videla sam da i nije nesto aktivan, pa verujem da nije ni procitao moju poruku.
Nema veze.
A tebi zelim da nastavite da se druzite. Mozda je tako sudjeno. Ko zna.

Hvala ! Meni te bivse simpatije, ljubavi neodgovaraju na poruke-čak ni kad im otvoreno kažem da želim makar drugarski odnos sa njima. One iz osnovne su me zaboravile, jedna iz srednje je prestala da mi odgovara na poruke ( pretpostavljam čim se udala), a druga iz srednje mi nikada nije odgovorila ni ja jednu poruku (ni preko mobilnog, ni preko fejsa). Na 10.godišnjici mature sam čuo da moja Sanja nema dečka i da je takodje sama kao ja, al je ona mene svo vreme izbegavala (a nije bilo razloga, tek sam završio faks, sve na meni je bilo original kupljeno u centru, a pijandura i galamdjija nikada nisam ni bio, drugovi su prestali da me zezaju i diraju još otkad sam upisao faks)
Sladja ipak ima dečka, pretpostavljam po slikama na fejsu-nema veze makar da tako lepu devojku o kojoj imam najviše mišljenje imam u fejsu za prijatelja

Utisak dana mi je jedno standardno razočarenje na fejsu. Osećam se tužno (možda i ljubomorno) kad vidim kako neke devojke (u meni sad ni druga ne vide) čestitaju drugim ljudima rodjendane, važne stvari, a mene čak neće ni u prijateljima na fejsu (a da ne govorimo kolko bi bio srećan da mi nešto čestitaju, pa makar to bila i davna stvar-kao npr to što sam diplomirao)
Vodim se onim-ko hoće koće, ko neće šta da radim... Al po nekad, kao npr danas razmislim malo i sa emotivne strane o svemu tome i osećam se tužno

Utisak dana mi je jedno standardno razočarenje na fejsu. Osećam se tužno (možda i ljubomorno) kad vidim kako neke devojke (u meni sad ni druga ne vide) čestitaju drugim ljudima rodjendane, važne stvari, a mene čak neće ni u prijateljima na fejsu (a da ne govorimo kolko bi bio srećan da mi nešto čestitaju, pa makar to bila i davna stvar-kao npr to što sam diplomirao)
Vodim se onim-ko hoće koće, ko neće šta da radim... Al po nekad, kao npr danas razmislim malo i sa emotivne strane o svemu tome i osećam se tužno

Zaista ne razumem zasto se toliko opterecujes takvim stvarima.
Lepo si napisao cime se vodis - ako hoce da ti se jave, javice ti se, ako ipak ne - bas te briga. Zivi svoj zivot.
Najgore je moliti (mozda sam upotrebila tesku rec, ne zameri mi), za necije prijateljstvo, a kamoli za nesto vise od toga.

Češka: Ministar odbrane odlikovao psa heroja
152592953352cc1411679df822918333_orig.jpg

:heart:

Zaista ne razumem zasto se toliko opterecujes takvim stvarima.
Lepo si napisao cime se vodis - ako hoce da ti se jave, javice ti se, ako ipak ne - bas te briga. Zivi svoj zivot.
Najgore je moliti (mozda sam upotrebila tesku rec, ne zameri mi), za necije prijateljstvo, a kamoli za nesto vise od toga.

U poslednjih nekoliko godina nisam ni jednu devojku molio. Poslao sam ipak za novu godinu čestitku dvema devojkama (od njih nekoliko) svestan da su male šanse da mi odgovore, ali ipak sa nadom...
Sve te devojke koje sam voleo ili o kojima sam imao mnogo veliko poštovanje i dalje su mi u srcu, i mnogo me boli kad vidim da nekome čestitaju a mene....
Da sam se celog života vodio razumom, verovatno ne bih imao ni malo emocija u sebi, il bi njih bilo jako-jako malo...

Dansašnji utisak mi je promena vremena- ja metereopata :D Moji ukućani kažu da ja osetim svaku promenu vremena, ja samo znam da kad su bile neke promene vremena, mene je kao danas bolela glava od ranog jutra

Back