Utisak dana ...

Sem pobeda rukometašica, utisak dana mi je da mi se čitaju knjige. I danas sam uzeo i pročitao nekoliko stranica sa vicevima. NAJRADIJE BI ČITAO ISTORIJU, ali s kime o istoriji da pričam ??? Mislim da i bez nekog ponovnog čitanja znam dobro istoriju na nivou sećanja, ali nisam dugo-dugo ni sa kim pričao o njoj. Uglavnom se u mojoj kući priča o politici i sportu, a kad izadjemo negde-drugari ogovaraju jedni druge medjusobno

Sem pobeda rukometašica, utisak dana mi je da mi se čitaju knjige. I danas sam uzeo i pročitao nekoliko stranica sa vicevima. NAJRADIJE BI ČITAO ISTORIJU, ali s kime o istoriji da pričam ??? Mislim da i bez nekog ponovnog čitanja znam dobro istoriju na nivou sećanja, ali nisam dugo-dugo ni sa kim pričao o njoj. Uglavnom se u mojoj kući priča o politici i sportu, a kad izadjemo negde-drugari ogovaraju jedni druge medjusobno

Da li je moguće da to muškarci rade ? :lol:

Da li je moguće da to muškarci rade ? :lol:
Da, jedino to i pričaju, njih šestorica-sedmorica. Ja retko izlazim-nisam iz te priče i onda najčešće ćutim i slušam. A i da kažem nešto, kod kuće bi mi rodjeni brat kljuckao u mozak i nešto serundao.
Upravo na tu temu (mljadji brat-koji se ponaša kao stariji) mi je i utisak dana. Naime čestitao sam bratu od ujaka kod koga nisam bio nekoliko godina na slavi-slavu-on me pitao zašto nisam došao-ja mu reko da nisam došao jer me nije pozvao i odmah je moj mladji rodjeni brat poludeo "Ti i mama nas brukate po familiji, bolje da si ga slagao i rekao mu da ćeš doći sledeće godine " Digao mi je ionako visok pritisak, ej bre ni rodjeni otac mi nije govorio kad sam bio mali šta da radim, našao si ti da serundaš i terorišeš me u ovim godinama samo zato što si jači, pa ti se može...
U selu su mi rekli da je običaj kad kod nekog prestaneš da ideš na slavu, da neideš dok te ponovo nepozove i to je cela suština, ja bi voleo tom bratu od ujaka da odem na slavu, ali kad me pozove ponovo-glupo mi je da mu idem (nakon toliko godina koje nisam išao) ne pozvan na slavu iako taj burazer od ujaka kaže da jedanput kada dodješ možeš da ideš stalno (da se poziv neizriče ponovo svaki put, već se podrazumeva)

Današnji utisak dana mi je kako sam učio teoriske testove za vožnju. Ne bih nikada učio tu vožnju (jer mi neide, i jako je dosadna) da mi nije mladjeg brata (sa ćaletom i kevom je lako) koji me tera to da radim. Juče san pročitao prvu knjigu posle duže vremena (viceve o crnogorcima), od sutra proučavam plavuše:hahaha:

Back