Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Moj zivot je ispunjen budalama koje ne znaju da mi nista ne mogu na silu, i da mogu sad opusteno da spremim kofere i za ludnicu i za onaj svet, mogu i da se ugojim 15 kila, i da se ispisem sa fakulteta, da ubijem nekoga, da idem na abortus, da idem u zatvor, nema kraja nabrajanju sta sve ja mogu i hocu, zaljubljena sam.... Nema nacina da neko pomuti moju urodjenu srecu i svojeglavost, to moze da se izvede samo preko mene mrtve.Moze samo da mi dosadjuje i da gusi a ja da pitam "Zasto, zasto?" i ako to nazove da je to moja pomucena sreca i njegova osveta, to sto tako pitam, onda nista. A meni je svejedno da li se radi o abortusu ili o zatvoru, moja je sreca u meni, nista ne moze da mi je pomuti. Ja sam srecna jer sam ziva.
nista, predavanje iz italijanskog, ogroman obrok i dzabalebarenje uz komp pa na spavanjac pa na pijanku veceras. kazu da moram da pijem neki treskavac, a nikada to nisam pila. drugarice me teraju na zlo.
Auf, na fizičkom koi obično branio go i zviznulame lopta posred genitalija, pami drug pomerio bubreg kadmeje zvizno po stomaku loptom, pa posle slučajno dobih koleno u glavu...
divan dan!
casovi proleteli....osim fizickog....trcali 6 krugova u dvoristu..
francuski-cas u prirodi
3 casa hemije...proslo je i to....
...obozavam prolece...