UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Definitivno prvi rail trik sa daskom,i to u babinoj avliji.:vatromet:Dobro,prvi put sam pao na leđa a drugi levim kolenom udario u zašiljenu tarabu koja se nalazila u blizini.:sad2:Prvo što sam uspešno izveo je 50-50(i usput napravio jednu golemu ogrebotinu na bordu,ne znam ni ja od čega)a nekoliko minuta kasnije sam odradio i FS 180 rail slide...Za danas dosta.:mrgreen:

P.S.Umalo da zaboravim,upravo mi je iz Nemačke stigla krema Calendula.:manikir:

Definitivno prvi rail trik sa daskom,i to u babinoj avliji.:vatromet:Dobro,prvi put sam pao na leđa a drugi levim kolenom udario u zašiljenu tarabu koja se nalazila u blizini.:sad2:Prvo što sam uspešno izveo je 50-50(i usput napravio jednu golemu ogrebotinu na bordu,ne znam ni ja od čega)a nekoliko minuta kasnije sam odradio i FS 180 rail slide...Za danas dosta.:mrgreen:

P.S.Umalo da zaboravim,upravo mi je iz Nemačke stigla krema Calendula.:manikir:

...znači moram da prokomentarišem ti si show program (pozitivno) :super: ....

Pobedismo Unikahu na njihovom terenu,78:74!
napred-partizan.gif

...puce mi aplikacija za knjigovodstvo, programer tek sutra dolazi, a ja kasnim sa zavrsnim...:poludeo:... htedoh infarkt da dobijem, sad sam trenutno na blensandinima... :tease:

...ccccccccc ništa neznaš ne kasniš imaš fore do petka ali i da završiš i da pošalješ...ugledaj se na mene ja danas poslala i u narodnu banku i u APR na proveru, al' zato neznam kako ću sutra i prekosutra da spremim svu dokumentaciju za PDV jer je u ponedeljak već mart....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back