Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Uzalud pregazih 10 kilometara.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Video sam dim danas sa terase ... šta je gorelo, stan ili kuća ?Požar u Cara Dušanovoj,jedna osoba poginula...![]()
procitao sam ja to...
Dobro,prvi put sam pao na leđa a drugi levim kolenom udario u zašiljenu tarabu koja se nalazila u blizini.
Prvo što sam uspešno izveo je 50-50(i usput napravio jednu golemu ogrebotinu na bordu,ne znam ni ja od čega)a nekoliko minuta kasnije sam odradio i FS 180 rail slide...Za danas dosta.

Definitivno prvi rail trik sa daskom,i to u babinoj avliji.Dobro,prvi put sam pao na leđa a drugi levim kolenom udario u zašiljenu tarabu koja se nalazila u blizini.
Prvo što sam uspešno izveo je 50-50(i usput napravio jednu golemu ogrebotinu na bordu,ne znam ni ja od čega)a nekoliko minuta kasnije sam odradio i FS 180 rail slide...Za danas dosta.
P.S.Umalo da zaboravim,upravo mi je iz Nemačke stigla krema Calendula.![]()
....Isto kao ja internet... sutra će peti dan kako sam prekoračio rok, još malo pa stiže novi račun a ja ni stari nisam platio... Ne mogu da se nakanim da dam pare bre, 17 evra za skype i surf. Mislim da ću od sve muke da degradiram net na neki jeftiniji paket...zakasnio sam da platim struju,...vec drugi put za dva dana...ne daju mi se pare, pa to ti je

procitao sam ja to...
nego kazem da ce mnogo tih automobila zavrsiti na tom placu jer mnogo se narod zalece sa kreditima...ja prvi nikad ne bih uzeo auto na kredit...evro skace a plate iste...
... htedoh infarkt da dobijem, sad sam trenutno na blensandinima... 
...puce mi aplikacija za knjigovodstvo, programer tek sutra dolazi, a ja kasnim sa zavrsnim...... htedoh infarkt da dobijem, sad sam trenutno na blensandinima...
![]()

Subota je dan D za slanje postom!![]()
da si bliže pa da ti pomognem ali ovako ostaje samo moja dobra volja da visi u vazduhu