UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
TWM-meni bi više odgovaralo da dođu fino, kulturno na kafu umesto što su obećali da neće da me tuže ali mi zato spremaju sačekušu sa gadnom scenom. *beš ti i pare i geografsko poreklo, kad su ljudi psihići čija su "sva jaja dvožučna"! :thumbdown: Ništa, preostaje mi da budem cool kad me presretnu, da ne napljujem matoru i balavicu... :think: Samo ne znam da li da im predočim scenario u kom sam pustila malu da gađa Gizma i onda ja njih tužila što mi je dete ubilo psa kog volim skoro najviše na svetu, tražila odštetu za nanet duševni bol i novog psa od 1500e...

Bolesna sam, ne mogu da dišem! :besna:

Poslednja izmena:
Definitivno će me ovo pratiti do kraja dana. http://forum.krstarica.com/blog.php?u=110571

Procitao sam ga...Ne znam sta da ti kazem...Jednostavno ti je tesko...

Hladan dan,moram da radim,tako da nista od kafe...Ponekad mi padne napamet da nista ne planiram,jer taj dan jednostavno moram da ostanem duze na poslu...
I naravno j.e.b.e.n.i sneg...Volim ga ali mi danas definitivno nije treebao...
I unistio sam ruke...Bolovi su ogromni...

Opisaću dan samo jednim smajlijem:
icon_confused.gif

S obzirom da su one u pitanju, oprošteno ti je. ;) Nema veze, kupiće mama druge! :per:

Kakvo grozno vreme! Ima me poprilično ali sam se na onoj vetrušini osećala kao Meri Popins, samo što nisam odletela sa sve kišobranom! I uopšte nema nameru da stane. A bolesni smo sve troje, dete uopšte ne smem da izvodim na vetar. :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back