UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma jok bre, opušteno :)
razglabali smo skoro o izgovaranju džegera, i da se na nemačkom kaže jeger, al na engleskom je džeger... pa ko voli nek izvoli, meni je engl dosta bliži nego germanski :P

Pazi, mene su ukućani prozvali Milka Canić zbog silne ljubavi prema gramatici i tbog pametovanja u raznim oblastima... Tako da, ako je proizvod nemački, na nemačkom ga i izgovaraj. z:hm: Još kad bih mogla da se naviknem da izgovaram Nifea, sve bi bilo super!

Pazi, mene su ukućani prozvali Milka Canić zbog silne ljubavi prema gramatici i tbog pametovanja u raznim oblastima... Tako da, ako je proizvod nemački, na nemačkom ga i izgovaraj. z:hm: Još kad bih mogla da se naviknem da izgovaram Nifea, sve bi bilo super!
Eto, prema tome nemoj da zameraš nekome kad ni ti ne čitaš sve kako onako kako se izgovara u zemlji gde je nastalo.
Verbatim - ja još vodim bitku kad kupujem diskove jer ja izgovaram to na jedan način, a prodavci na drugi, i NEĆU da govorim onako kako oni misle da treba :P
Ubuntu - tek sam pre mesec dana čuo kako stranac izgovara Ubuntu, i skrooooz je neuobičajeno (zato što mi izgovaramo to po vuku :P )

Prema tome, budi svoj, sledi svoje instinkte ;)

Gledam ljude kako zbog niskih cena zadovoljni i nasmejani izlaze iz IDEA marketa,verovatno nesvesni toga da ruše istinsku domaću privredu...Više volim Srbin da me dere nego Hrvat da mi poklanja!:kletva:

E pa ja ne volim da me bilo ko dere i ako imam istu razdaljinu da pređem do odlično opremljenog i povoljnog hrvatskog supermarketa i domaće prčvarnice u kojoj pola artikala nema a druga polovina je minimum 5 dinara (po artiklu, 5 po 5 i nakupi se...) skuplja nego na drugim mestima, izbor je više nego očigledan. Zakon ponude i potražnje, bato, prilagodi se ili propadni! Ako već imaš tako ozbiljnu konkurenciju, smanji marže, povećaće ti se promet! Ne, ovi naši narokali marže po 30% pa se čude što svi idu kod Hrvata! Samo me nerviraju te vikend akcije, onda mi koji i inače tu kupujemo hleb, mleko, jogurt... ne možemo da privirimo a tek kad legne penzja... z:cry:

Gledam ljude kako zbog niskih cena zadovoljni i nasmejani izlaze iz IDEA marketa,verovatno nesvesni toga da ruše istinsku domaću privredu...Više volim Srbin da me dere nego Hrvat da mi poklanja!:kletva:

Pa u Idei 90% robe je iz Srbije.Nemam nista protiv Idea marketa jer ljudi znaju da rade.Ima vala svega i volim tamo da kupujem i sta sad,sad sam izdajica jer kupujem kod Hrvata.Svasta

Mile, po ovome zvučiš kao radikal, al po ostalim tvrdnjama si između lige socijaldemokrata vojvodine i LDPa .., ti ćeš se super snaći u životu, možeš da skačeš iz stranke u stranku :P

Utisak dana : pobedio sam jednu partiju crnki !!! dobro, delio sam prvo mesto sa gagom ... a jednu partiju nisam bio najgori ! :D

Pa u Idei 90% robe je iz Srbije.Nemam nista protiv Idea marketa jer ljudi znaju da rade.Ima vala svega i volim tamo da kupujem i sta sad,sad sam izdajica jer kupujem kod Hrvata.Svasta

Odlično rade, imaju dosta stvari ali imam zamerku:nemaju recimo brokoli, izbacili su ga iz asortimana. I skoro su promenili dobavljača novina, još nismo pohvatali konce kad im šta stiže i loše su organizovali čekanje u redovima ispred kasa, uvek se tu iznerviram mada su mi kasirke rekle da prođem sa Milicom, da ne čekam ali ja ipak nisam "pendžetirala obraz" za razliku od nekih ženturača koje bi me pregazile sa sve detetom koje je čak ponekad i u kolicima. :kletva: To su isti ti koji prvo pogledaju šta ima na sniženju pa uđu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back