Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
J**eš zimu...Gde li je jacamaca da ovo potvrdi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jedva čekam da ispadnu klipovi na"Tubetu".

ts ts ts ...mada otidosmo malo ranije i iznenada

Bio sam ultra dokon pa reših da napravim ovaj neverovatno prost logo:
![]()
Opet je resio da casti?moze...![]()

Imao je nekog zeca pa ga nesto naljutio,i dao ga dedi da skuva gulas od njega i pojeo ga sa apetitomImam utisak da niko ne komentarise tudje utiske dana, vec svako muci svoju muku...izgleda da je to nasa realnost
mnogo je lepo vece, hladno , ali prava zimska idila
Pozdrav Ledi
ima bre nesto u ostrini ovog zimskog vazduha....fakat nema virusa
sta fali, fino se natrontas i udaris po dzadi...Bog da te vidi...iako sam ja letnje dete, zima def.ima svojih cari
I to što kažeš, pre neki dan se obradovah snegu kako nisam odavno.
Al' kad spomenu ˝natrontavanje˝... Pola sata pre izlaska treba čoveku da se naobuče, pa još toliko da bi se presvukao kad se vrati. Muke! Leto - majica, šorc/farke & japanke i - ćao! Eh... Kad će to leto...![]()
Utisak dana moj bratanac pojeo svog kucnog ljubimca i jos se smeje zabavnu mu je.Imao je nekog zeca pa ga nesto naljutio,i dao ga dedi da skuva gulas od njega i pojeo ga sa apetitom

Jel neko video moju donju vilicu? Izgubila sam je na podu kad sam ovo pročitala. Bemmu život, kako to posle da izraste u normalnu osobu?! Tako mene Milica da naljuti pa da je ubacim u čorbicu od brokolija ili da je ukiselim sa koktel lukom i prokeljem? 

ts ts ts tsUbi me dokonost!
![]()

Da pretpostavim...Želeo si Čačak?ts ts ts ts![]()

ispravna (zvanična, još uvek) silueta srbije bi bila dovoljnaDa pretpostavim...Želeo si Čačak?![]()