UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uspela sam, uspela, uspela, uspela, uspelaaaaaaa (Milorade moram i ovde) jeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
uspelaaaaaaaa, axaaaaaaaxaxaxa....
I ovim putem se javno, dakle ne samo privatnim porukama, zahvaljujem Miloradu, koji me je spasao od mog brata, koji je smorio zbog ovoga, dakle yeeeeeeeij......

Kao što sam obećao...Utisci sa Ramba.Lik nas je 'ladno z**ebao za nekih 40 minuta!:dash:Izašao je na scenu tek oko 22.40h!No dobro,njegovo blesavljenje je sve nadoknadilo.:mrgreen:Dobro se sećam njegove rečenice:"Žene su nekad vezle ordene i čekale svog princa na belom konju...A sada ga čekaju kucajući SMS,i to konja u crnoj limuzini!":hahaha:Pevao je tu,blesavio se...Ma svašta!Takođe je bio jak trenutak kada je sišao sa scene i ceo Dom(računajući i mene)zapevao onu njegovu:"Čobaneeee,vraati se,ooovce tvojeee ne mogu bez teebeeee!":mrgreen:Radičevićev set me je do koske smorio jer sam unapred znao tracklistu.:dosadno:Hollywood je imao finu kombinaciju kubanske i čiste tehno muzike.Da me pivo po stomaku nije gnjavilo,veći deo seta bi proveo u vazduhu(tj.skakao bi do besvesti).:klap:Iz radoznalosti sam ostao do kraja i ponovo se uverio da je život mnoooogo ironičan.Šico,za kojeg sam mislio da će smoriti izborom pesama kao na žurci sa Nastićem,je razbucao svu kompaniju"džekera".:super:Ono što sam hteo za Hollywoodov nastup,uradio sam za Šicov.:worth:Skakao sam i klimao se do besvesti,toliko da u jednom trenutku nisam osetio telefon u džepu.:mrgreen:Potražio sam ga malo i eto,ponovo je uz mene.:DZnači,sve pohvale za Šica.:worth:Umalo da zaboravim spomenut' vrhunac žurke...A to je trenutak u kojem se golem ubrus kotrljao po podu.:rotf:Razumem:čaše,flaše,limenke,kutije cigara,telefone ali gde nađoše ubrus,ej!:dash:Bilo je dobro.:pivce:

Pero, welcome back!

Šuki, srećan rođendan! :rodjendan::vatromet::vatromet::vatromet: Lepo se provedi :orkestar: ali nemoj previše da :pivce: jer treba da se vraćaš kući, ne zaboravi da je sutra ponedeljak.

Uh, kako mi je hladno! :zima2: Sad, kad je prošao sveti Nikola, zvanično otvaram sezonu priprema za novu godinu a sve zbog Milice koja se raduje svem tom šarenilu i kičeraju. Moraću da idem s njom ovih dana na trg i po $ šopovima, kineskim radnjama... da kupujemo :ukras: i :ukras2: i :ukras4: i:ukras5: i :ukras3: da bi mogli da okitimo :jelka: i da ispod nje stavimo :poklon::poklon::poklon: pa da sve to zajedno izgleda ovako :jelka2: jer, kao što svi znaju, deca veruju u z:dm5: pa još kad padne sneg ne gine mi :sanke: i :grudvanje: i pravljenje :snesko2: a sve me to tako smara z:hm: jer mi je hladno! :zima2: Bar će krajnji rezultat ovog mog silnog kucanja i kliktanja da me malo razveseli.

U sredu, Beograd - Rundekov koncert. Utisci... Super beše. Koncert je počeo "Enom", a završili su sa "Šalom od svile". Dva bisa, za svaku pohvalu. Publika k'o publika, 50% ljudi došlo je da sluša Haustor, ne mogu ljudi da shvate da se Rundek otisnuo u solo vode, i to odavno, pa je bilo ljudi koji su pesme sa Rundekovih albuma "predremali", osim "Ruka" i "Makeda". Al' biser večeri je bila devojka koja je stajala blizu mene i koja je izjavila da nije nikada čula "Apokalipso"... A došla na Rundekov koncert, e šta ti je ova omladina...z:mrgreen:
Ja sam se oduševila zbog pesme "Stojim i gledam se...", kao i činjenicom da je doveo Dina Šarana iz "Štuka" da bi otpevali "Sunce". Divno! Šaran reče na kraju i: "Vidimo se uskoro u Beogradu!" Ako je to tačno - još divnije!
Sretoh se s nekim duhovima iz proslosti posle koncerta (svet je još manji nego što mi to mislimo), al' to je vec d(r)uga prica.
U četvrtak, celovečernje (celonoćno, bolje rečeno) igranje Monopola. U petak, jedna slava od 18h do 22h i druga od 23h do 7h. Spavanje 4 sata i ajd' za Niš. Sat-dva kod kuće pa sinoć/noćas opet na slavu. A sve to praćeno je pivom u nezapamćenim količinama.
Sada sam vrlo ponosna na sebe jer još uvek mogu da stojim a da se (skoro) ne srušim... To je utisak dana, ali bio mi je potreban uvod da bih došla do njega. z:lol:

Vau, kakav post. . .
U svakom sluchaju, ja se radujem novoj, nadam se mnogo boljoj godini, iako mi je ova 2008 bila savrshena, ne bih je menjala ni za shta. . . I jedva chekam da sa bratom okitim jelku, i sve te dechje stvarchice, koje podjednako svake godine chekam, i volim sve to, ta atmosfera i to. . . josh kad bi pao sneg :grudvanje: ex. . . dotle bice samo :jelka2: ja ( z:girl:) i moj bratic
( :grudvanje2: )

Axa, o5 se ne naspavah. Eto, toliko, ubi me torrent. . . :mrgreen:
Jel' i ti ostavljaš noću da se skida,kao ja?Još ako ti je komp pored kreveta a grafička sa ventilatorom,koja je to smrt!http://*****************/ill-violated-dead-smiley-9436.gifMeni je pre koju godinu isti taj ventilator,koliko je bio bučan,odzvanjao u glavi čak i kad nisam bio pored kompa tako da sam ubrzo odrešio kesu i kupio pasivnjaka...:super:Nego da se vratim na temu...Pola dana bez neta i već mi Space pun mailova a propuštene teme po raznim forumima da i ne pominjem...:sad2:

axa, naravno, ok ventilator ne zuji toliko, ali stvarno toliko sati provedeno pored kompa to ne doziveh skoro.
U svakom sluchaju, Teodora je dans popravila bio i istoriju na 5, xaxa, ali joj to nishta ne pomaze jer ce djavo od Marine da joj zakljuchi keca iz hemije, toliko. . . Aaaaaaa, a bila sam odlichna, blax srednja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back