Bufalo Bil
Domaćin
- Poruka
- 3.308
Heh, ja zevah tamo gde ti je slika 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nemo' da lažeš pošten narod,Space ti je odavno online.Spavam, samo sam prividno ovde. . .

spava mi se.....i drugar u petak ima prvi nastup
Shto su ova slova velika?
Aha, caps lock gumbic radi bez problema 

Izašao je na scenu tek oko 22.40h!No dobro,njegovo blesavljenje je sve nadoknadilo.
Dobro se sećam njegove rečenice:"Žene su nekad vezle ordene i čekale svog princa na belom konju...A sada ga čekaju kucajući SMS,i to konja u crnoj limuzini!"
Pevao je tu,blesavio se...Ma svašta!Takođe je bio jak trenutak kada je sišao sa scene i ceo Dom(računajući i mene)zapevao onu njegovu:"Čobaneeee,vraati se,ooovce tvojeee ne mogu bez teebeeee!"
Radičevićev set me je do koske smorio jer sam unapred znao tracklistu.
Hollywood je imao finu kombinaciju kubanske i čiste tehno muzike.Da me pivo po stomaku nije gnjavilo,veći deo seta bi proveo u vazduhu(tj.skakao bi do besvesti).
Iz radoznalosti sam ostao do kraja i ponovo se uverio da je život mnoooogo ironičan.Šico,za kojeg sam mislio da će smoriti izborom pesama kao na žurci sa Nastićem,je razbucao svu kompaniju"džekera".
Ono što sam hteo za Hollywoodov nastup,uradio sam za Šicov.
Skakao sam i klimao se do besvesti,toliko da u jednom trenutku nisam osetio telefon u džepu.
Potražio sam ga malo i eto,ponovo je uz mene.
Umalo da zaboravim spomenut' vrhunac žurke...A to je trenutak u kojem se golem ubrus kotrljao po podu.
Razumem:čaše,flaše,limenke,kutije cigara,telefone ali gde nađoše ubrus,ej!
Bilo je dobro.

Lepo se provedi
ali nemoj previše da
jer treba da se vraćaš kući, ne zaboravi da je sutra ponedeljak.
Sad, kad je prošao sveti Nikola, zvanično otvaram sezonu priprema za novu godinu a sve zbog Milice koja se raduje svem tom šarenilu i kičeraju. Moraću da idem s njom ovih dana na trg i po $ šopovima, kineskim radnjama... da kupujemo
i
i
i
i
da bi mogli da okitimo
i da ispod nje stavimo 

pa da sve to zajedno izgleda ovako
jer, kao što svi znaju, deca veruju u
pa još kad padne sneg ne gine mi
i
i pravljenje
a sve me to tako smara
jer mi je hladno!
Bar će krajnji rezultat ovog mog silnog kucanja i kliktanja da me malo razveseli.

ex. . . dotle bice samo
ja (
) i moj bratic
)Jel' i ti ostavljaš noću da se skida,kao ja?Još ako ti je komp pored kreveta a grafička sa ventilatorom,koja je to smrt!http://*****************/ill-violated-dead-smiley-9436.gifMeni je pre koju godinu isti taj ventilator,koliko je bio bučan,odzvanjao u glavi čak i kad nisam bio pored kompa tako da sam ubrzo odrešio kesu i kupio pasivnjaka...Axa, o5 se ne naspavah. Eto, toliko, ubi me torrent. . .![]()
Nego da se vratim na temu...Pola dana bez neta i već mi Space pun mailova a propuštene teme po raznim forumima da i ne pominjem...
jer ce djavo od Marine da joj zakljuchi keca iz hemije, toliko. . . a.

ti si gimnazijalka?To je ortakova keva i zena je extra lik,a to sto je zahtevna,jeste...