TEA_93
Domaćin
- Poruka
- 4.146
Ax, muke, ponedeljak. . .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je sledeće?! Sad će u najboljem slučaju da mi uzmu 400 kinti samo za čišćenje telefona, mada može da se desi da "dijagnostikuju" neki ozbiljniji kvar...
Ma imaju neke Nokia krševe od 3000 i nešto, bitno mi je da mogu da zovem, da se javim i da šaljem i primam poruke. I da imam budilnik.Probaj da ga USB-om povežeš na komp i pogledaj šta će ti Avira reći...Šta je sledeće?! Sad će u najboljem slučaju da mi uzmu 400 kinti samo za čišćenje telefona, mada može da se desi da "dijagnostikuju" neki ozbiljniji kvar...
Ma imaju neke Nokia krševe od 3000 i nešto, bitno mi je da mogu da zovem, da se javim i da šaljem i primam poruke. I da imam budilnik.

Moj loodi otac!!!
Iskrivio stolicu na jednu stranu, (mojoj Milici omiljenu) samo da ne bi mogla da skoči i leži na njoj!
Milica je moja kuca.
Utripovao jadan čovek u poslednje vreme da mu je ona kriva zato što je bolestan u vugla... i ostale organe... i nemam više reči, a da ne budu psovke na njegov račun.

Ebiga, Kišice, nije ti lako. Znam kako je kad otac omatori i podilkani. Moj nije toliko mator ali je baksuzina teže vrste. Sreća pa voli životinje, inače ostalo je neverovatno. Ma samo da staneš na noge! Kako je Milica, je li se navikla na džemperčić? Pokušavaš li polako da je sprijateljiš sa češljem? Ovaj put je dobro ispalo ali nije to ni tako zdravo, moraš da sprečiš da joj se opet naprave dredovi. Ljubimo vas Gizmo i ja!

Moj utisak dana:
Petarde stop, ako Boga znate - vi koji ih ispaljujete.
Imajte milosti.
Više Novu godinu ne slavim, svake godine tu noć provedem držeći njemu uši zapušene.![]()
aaaaaa koje sam cizme nasao uh uh vrh su moje su cim odvojim 12000 za njih obozavam ih
Lepo, lepo! 
Asistent na faksu je instalirao (tj neko drugi mu je instalirao, ne verujem da on zna kako) softver za nadgledanje svih računara... I lepo je čovek gledao 10 minuta kako kucam mejlove na času i nije ništa rekao. Tek kad mi se miš sam od sebe pomerio provalio sam šta radi i održao sam mu lekciju iz lepog ponašanja.
Ajde što ima softver za nadgledanje, nek kontroliše ko radi ono što treba a ko se zeza za vreme časa... Ali nek opomene onog ko se zeza, a ne da čita šta ja kucam i kome kucam!!! Ionako sam imao loše mišljenje o tom liku, al ovo je stvarno bilo za najgoru osudu. Nema bre čovek ni trunčicu morala u sebi.

)Pričaj mi o tome... Kad sam trebao da preuzmem novi pasoš pre mesec dana, prišao sam šalteru da pitam službenicu da li se preuzimaju tu gde se i predaju zahtevi ili onde kod registracije vozila (načuo sam da treba tamo, nikakve oznake naravno nema)... Ona me je pogledala, zakolutala očima i odbrusila nešto na foru "vidiš da radim"Ma sam dan! Puno radno vreme provedoh u gradu, sto obaveza sam imala, završila sam 99 (nisam mogla da čekam da predam za ličnu kartu, obradjuju po jedan zahtev na sat vremena jer kafenišu i laprdaju po kancelarijama, pa se čude zašto je gužva...)