UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bila sam sinoć kod sestre u poseti, bilo me strah da je poljubim a još kaže da joj je splasnuo otok i unormalila se boja! :dash:
Moja pametna mama rekla obućaru da mi zameni i flekice na čizmama i to "zadovoljstvo" će ME koštati dodatnih 200 kinti tako da ću samo jedan par da platim 450. Ali boli nju uvo, njoj ni iz džepa, ni u džep! Kad se sve sabere, možda sam stvarno mogla i možda je trebalo da kupim nove čizme.
Videla sam jutros miša. Čula sam ga kako žvaće stiropor na samom ulasku u rupu, prišunjala se i videla tu njuškicu. Sad mi nekako žao što sam postavila pločicu sa lepkom, možda je ipak trebalo da uzmem odmah tu mačku da ga ona sredi pre odlaska u KG, to bi ipak bilo prirodnije.

Moji su juče slavili, Milica i ja smo ceo dan bile tamo, svašta je nešto dobila i sve joj se sviđa, mnogo voli da dobija poklone, da se presvlači isl. ali najviše od svega joj se svideo kineski "mobilni" kom, na svu sreću, nisu dugo trajale baterije. Ali dok su trajale... :dash: Danas popodne idem da prodajem koncentrat a večeras idemo kod Sašine tetke na slavu, kod druge ćemo sutra... valjda. Boriću se svim silama da obrnemo raspored, da kod "druge" idemo danas a kod "prve" sutra jer su tako zaslužile ili "zaslužile", kako koja...

Napokon sam odradio logo za MojŠpajz(MySpace)...:super:
Membrana-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back