UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Utisci od prethodnih nekoliko dana...

Imamo preslatko žuto tigrasto žensko mače, Mimi i ja glasamo da se zove Bili po onom crtaću Billy the cat, to je ipak nekako uniseks a ne mogu stvarno da smišljam nova imena.

Pokvario se komp. Popravka koštala 1350, bio je u pitanju kontakt.

Već danima me boli glava, mislim da ću da trčim do apoteke, ipak je Kafetin keva! :dash:

Sinoć sam propustila finale Groomer has it, nadam se da ću uspeti da navatam reprizu, baš me zanimaju izazovi, više kao cake nego zbog rezultata nema šanse da onaj peškirić Artist pobedi onog lika, Džaspera, Džastina, whatever!

Utisak dana je da jos uvek nisam izasao iz kuce...Mrzi me..
Sto znaci da jos uvek nisam zapalio cigaru jer ne pusim u kuci...Ima slatko da ih batalim...

Ma da, šta će ti to, em su skupe, em su out em nisu zdrave!

Popravljena fizikaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!1

Congrats! :klap:

Vetar mi je oduvao glavinu, ali mi je zato napravio fenomenalnu frizuru :D

Da, ume on i prijatno da nas iznenadi! ;)

Još uvek ne mogu da verujem da sam juče zamalo ostala bez obe sestre od strica, sestričine i sestrića. Sreća u nesreći je da su se spucali u neki krš od pik-apa, da je bilo nešto veče i jače... :sad2: I koji joj je q... trebalo da se ona, onako neiskusan vozač, uključuje na magistralu kod Zlatića?! Pa meni je na onoj klizavoj strmini frka da se krećem i peške! Dobro su prošli sve četvoro, Jelenin i Tamarin nos, auto, Tina se ugruvala a Maki se istraumirao. Cele noći je dete u snu ponavljalo "Sudar, Ništa strašno, Tetka slomila kola..." :dash:

najgore je shto se neiskusni vozachi obichno najvishe busaju da su odlichni vozachi, to znam po mom bratu. ako je sve proshlo bez povreda, odlichno, ali detetu ce to biti ogromna trauma jedno vreme. zato ja peshachim iako imam polozen vozachi i kola. pusti sve to, ne znash kakvih ljudi ima koji sedaju u kola. mene je chovek na parkingu udario kolima, dodushe tek je kretao, pa udarac nije bio jak, ali su mi dve nedelje bila modri i ruka i noga. lik je palio cigasretu i izlazio sa parkinga. moron!!! :evil:

Ma kakvi bez povreda! Na stanu što su kola smrskana, spislaki su oni na gluposti još najmanje 5 takvih, jedna sestra i sestričina su se baš dobro izubijale, kaže mi druga sestra, ona koja je prošla sa par modrica da su njih dve skroz plave i natečene, sestra je slomila nos a mala je samo ugruvana i pukla joj je arkada. Bila je sinoć na očnom a jutros na ORL i kažu da je tu sve u redu, srećom. I znam da se neiskusni vozači najviše q-rče, to je neko nepisano pravilo. Možda je drugima glupo poređenje ali to je upravo ono kad se najviše dere najmanji pas u čoporu i najglasnije priča "najsitniji" bilder u teretani.

Još uvek ne mogu da verujem da sam juče zamalo ostala bez obe sestre od strica, sestričine i sestrića. Sreća u nesreći je da su se spucali u neki krš od pik-apa, da je bilo nešto veče i jače... :sad2: I koji joj je q... trebalo da se ona, onako neiskusan vozač, uključuje na magistralu kod Zlatića?! Pa meni je na onoj klizavoj strmini frka da se krećem i peške! Dobro su prošli sve četvoro, Jelenin i Tamarin nos, auto, Tina se ugruvala a Maki se istraumirao. Cele noći je dete u snu ponavljalo "Sudar, Ništa strašno, Tetka slomila kola..." :dash:

Hvala bogu da nema tezih povreda,onde jeste uvek problematicno...mada,samo da konstatujem,onde je zabranjeno ici pored kafane iz pravca naselja Brace Jovanovic...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back