Veseli_Ubica
Poznat
- Poruka
- 7.185
Od 15 bonova za ručak za ovu polovinu meseca, nisam potrošio 11 ... Zato ću danas da zasednem u menzi i da pojedem 3 ručka odjednom 
pa onda back home....
pa onda back home....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od 15 bonova za ručak za ovu polovinu meseca, nisam potrošio 11 ... Zato ću danas da zasednem u menzi i da pojedem 3 ručka odjednom
pa onda back home....

Utisak dana je da jos uvek nisam izasao iz kuce...Mrzi me..
Sto znaci da jos uvek nisam zapalio cigaru jer ne pusim u kuci...Ima slatko da ih batalim...
Popravljena fizikaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!1

Vetar mi je oduvao glavinu, ali mi je zato napravio fenomenalnu frizuru![]()
Ma da, šta će ti to, em su skupe, em su out em nisu zdrave!

Samo se ugasio i nece vise da se upali...Ne znam sta da radim,odrace me u servisu...

što jes jes, njega zbog neznanja stalno deru u servisima i prodavnicama računarske opremeU servisu ce da te oderu i da je najmanji kvar, jer ti to ne znash. Mene su ojadili kada sam popravljala dek, kao kvar nenormalan, a ustvari su samo zamenili neku gumichicu![]()

Ups!!! Pa, to nishta ne valja!!!![]()

eeee, kad bi ti samo znao šta mi fali ...Cini ti se...Pusti ti Serijskog,mlati kao krivak po samaru...Znam ja sta mu fali...Ali cu probati sam da ga popravim...![]()

Ma ne tebi bre,laptopu...

To ti je domaće vaspitanje ? Jel tako tebe burazer prevaspitavaoTebi fali jedan pendrek u glavu...
e baš oću, tebi u inatPS.Ne citiraj post iznad....![]()
![]()

I koji joj je q... trebalo da se ona, onako neiskusan vozač, uključuje na magistralu kod Zlatića?! Pa meni je na onoj klizavoj strmini frka da se krećem i peške! Dobro su prošli sve četvoro, Jelenin i Tamarin nos, auto, Tina se ugruvala a Maki se istraumirao. Cele noći je dete u snu ponavljalo "Sudar, Ništa strašno, Tetka slomila kola..." 

Još uvek ne mogu da verujem da sam juče zamalo ostala bez obe sestre od strica, sestričine i sestrića. Sreća u nesreći je da su se spucali u neki krš od pik-apa, da je bilo nešto veče i jače...I koji joj je q... trebalo da se ona, onako neiskusan vozač, uključuje na magistralu kod Zlatića?! Pa meni je na onoj klizavoj strmini frka da se krećem i peške! Dobro su prošli sve četvoro, Jelenin i Tamarin nos, auto, Tina se ugruvala a Maki se istraumirao. Cele noći je dete u snu ponavljalo "Sudar, Ništa strašno, Tetka slomila kola..."
![]()