Veseli_Ubica
Poznat
- Poruka
- 7.185
Od 15 bonova za ručak za ovu polovinu meseca, nisam potrošio 11 ...   Zato ću danas da zasednem u menzi i da pojedem 3 ručka odjednom 
pa onda back home....

pa onda back home....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

svaki dan se po 2h borim sa njima
 svaki dan se po 2h borim sa njimaOd 15 bonova za ručak za ovu polovinu meseca, nisam potrošio 11 ... Zato ću danas da zasednem u menzi i da pojedem 3 ručka odjednom
pa onda back home....

Utisak dana je da jos uvek nisam izasao iz kuce...Mrzi me..
Sto znaci da jos uvek nisam zapalio cigaru jer ne pusim u kuci...Ima slatko da ih batalim...
Popravljena fizikaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!1

Vetar mi je oduvao glavinu, ali mi je zato napravio fenomenalnu frizuru

Ma da, šta će ti to, em su skupe, em su out em nisu zdrave!

Samo se ugasio i nece vise da se upali...Ne znam sta da radim,odrace me u servisu...
 Samo se ugasio i nece vise da se upali...Ne znam sta da radim,odrace me u servisu...

što jes jes, njega zbog neznanja stalno deru u servisima i prodavnicama računarske opremeU servisu ce da te oderu i da je najmanji kvar, jer ti to ne znash. Mene su ojadili kada sam popravljala dek, kao kvar nenormalan, a ustvari su samo zamenili neku gumichicu

Ups!!! Pa, to nishta ne valja!!!

eeee, kad bi ti samo znao šta mi fali ...Cini ti se...Pusti ti Serijskog,mlati kao krivak po samaru...Znam ja sta mu fali...Ali cu probati sam da ga popravim...

Ma ne tebi bre,laptopu...
 Ma ne tebi bre,laptopu...

To ti je domaće vaspitanje ? Jel tako tebe burazer prevaspitavaoTebi fali jedan pendrek u glavu...

e baš oću, tebi u inatPS.Ne citiraj post iznad....

I koji joj je q... trebalo da se ona, onako neiskusan vozač, uključuje na magistralu kod Zlatića?! Pa meni je na onoj klizavoj strmini frka da se krećem i peške! Dobro su prošli sve četvoro, Jelenin i Tamarin nos, auto, Tina se ugruvala a Maki se istraumirao. Cele noći je dete u snu ponavljalo "Sudar, Ništa strašno, Tetka slomila kola..."
 I koji joj je q... trebalo da se ona, onako neiskusan vozač, uključuje na magistralu kod Zlatića?! Pa meni je na onoj klizavoj strmini frka da se krećem i peške! Dobro su prošli sve četvoro, Jelenin i Tamarin nos, auto, Tina se ugruvala a Maki se istraumirao. Cele noći je dete u snu ponavljalo "Sudar, Ništa strašno, Tetka slomila kola..." 

Još uvek ne mogu da verujem da sam juče zamalo ostala bez obe sestre od strica, sestričine i sestrića. Sreća u nesreći je da su se spucali u neki krš od pik-apa, da je bilo nešto veče i jače...I koji joj je q... trebalo da se ona, onako neiskusan vozač, uključuje na magistralu kod Zlatića?! Pa meni je na onoj klizavoj strmini frka da se krećem i peške! Dobro su prošli sve četvoro, Jelenin i Tamarin nos, auto, Tina se ugruvala a Maki se istraumirao. Cele noći je dete u snu ponavljalo "Sudar, Ništa strašno, Tetka slomila kola..."