vanilko
Ističe se
- Poruka
- 2.076
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj utisak za danas je da je Milica povratila preko pola sobe. Mleko, šlajm i sirup. Ne znam šta je od to troje uzrok ali nameravam da saznam. Moguće je da je i ona kao njen tata alergična na eritromicin.
tkacio:
25 godina ... ti mator bre 

Sva sreća pa smo za svadbu dobili 3 komaTa i Saša ne doneo tu rezervnu sa hacijende inače bih i sinoć morala da kuvam čaj i podgrevam Milici mleko kao u praistoriji, na ringli.Juče sam se podsetila kako je težak život bez mikrotalasne. Već izvesno vreme se prisećam kako je težak bez mašine za sudove, što reče donamileva, između njih dve mrtva trka za omiljene u kuhinji.Sva sreća pa smo za svadbu dobili 3 komaTa i Saša ne doneo tu rezervnu sa hacijende inače bih i sinoć morala da kuvam čaj i podgrevam Milici mleko kao u praistoriji, na ringli.

poklonu se u zube ne gledaMa pitanje da li bih je i ja imala da nismo pravili tu svadbu, kojom prilikom smo ih dobili 3 i još malu mašinu za sudove, 3 kopleta šerpi, nekoliko servisa za ručavanje, nekoliko escajga... A najbolja je fora što smo dobili nekoliko, čini mi se 3 ili 4 servisa sa istom šarom, samo dva nisu takva. Možemo komotno da izdajemo za neka veselja.![]()
poklonu se u zube ne gleda
Nego, kad niko nema ništa protiv poklona koje dobijaju, što onda čekaju prvu priliku da ih proslede dalje-recimo kompleti onih turskih čaša koji kruže po slavama, neki čak ni papir ne promene. jacamaco,nema veze,zene se za godine ne pitaju...![]()
Pazi 'vamo! Vidiš tu vagicu između signalne lampice, one što je zelena kad si tu i sica (
ili crna, bem li ga!) kad nisi i tog trouglića? Kad ti se svidi nečiji post, klikneš na tu vagicu, ako hoćeš ostaviš komentar i onda klikneš na onaj drugi prozorčić u kom piše "dodelite reputaciju korisniku..." ili tako nešto. Samo kad klikneš na to bez komentara, dao si 1 poJen a što duži komentar, to više poena. Ne možeš dva puta da daš poene za isti post i ne možeš sam sebi (valjda
) da daješ poene. Na svakih 100 poena ide nova kockica. Ja imam 5! 

beše slava sinoć .... pio domaću (30+ godina staru rakiju) i nisam se napio ... al sam posle prve čašice prešao na bambusi tako, iskrsnuše ozbiljni problemi, pa se večeras vraćam za ča verovatno
![]()

ma nije glava ... šta bih dao da je samo glava u pitanjuGlava boli pa rastura? Help yourself!![]()