UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svaka čast njima. To je njihov način borbe i to poštujem.
Ali moj utisak dana juče bila je ta ekipa učenika koja je samo videla priliku da se izvuče iz škole.
I oko 05. oktobra 2000. ja sam bila u prvim redovima na protestima, ali je pola ljudi koje poznajem samo koristilo priliku da ode kući iz škole, sa faksa, sa posla...
E, to me nervira.

nemoj, dawko, ovo nije vreme da prigovaraš pijanim budalama. više ih je :roll:
valjda će da se istrezne koliko večeras.
kad bi imalo pred kim da bude sramota, bilo bi me sramota. ovako, samo ne želim da razmišljam o tome koliko stoke uspeva da promakne redu i zakonu (i još se brecaju kad im nešto pomeneš).
muka mi je, izistinski.

joooj, kako je sve ovo sto pricate, tako BEDEVEDESETDVOJSKI...pozdravila vas Kandicka i Soros, sa sve ostalim sljamom...
naravno da niko ne daje za pravo da se pale ambasade, to je uzasno...ali ko daje pravo NJIMA da kidaju Srbiju kako im padne na um...da im popalimo sve ambasade na ovom svetu, ne bi mogli da nadoknadimo nas gubitak..
ako vec zelite da se bavite pravdom, zapitajte se ko ste i sta ste, i na cemu ste, pa uporedite sa postenjem i kulturom...
ko ce da vas postuje u Evropi, kad pljujete po rodjenoj zemlji...
Hvala Bogu sto ste u manjini...

makar se trudi da prvo počitaš, pa da odgovoriš.
nije toliko teško.
znaš ono, uhvatiš prvu reč pa teraš do tačke, uzvičnika ili upitnika.
a ne uhvatiš prvu reč, stigneš do pola i dopišeš ostatak rečenice.

pricali su mi o nekoj tvojoj sarkasticnosti,...nisam znao o cemu se radi...
sad mi je jasno...
al odgovoricu ti drugom prilikom, jer nema smisla ubedjivati vas zaplasene...nije vam lako...lagali su vas raskalasnom zivotu, a dali su vam bedu, strah i neizvesnost...kamo srece da niste babama krili licne karte

da, ali je isto tako obaveza organizatora da obezbede adekvatnu zaštitu od neželjenih događaja. tolika mašinerija i toliko propusta... možda je bilo bolje da su organizovali sve po tipu karnevala u riju - jedna ulica, ograđena, i to je to. ovako...
ali, šta je bilo, bilo je. nego, samo ne želim da se iko makar i jednog trenutka diči nečim sličnim.

Sramota je to sto nam se sada siptarska stoka smeje dok mi unistavamo SVOJU imovinu. Naglasavam SVOJU jer gledam da je ogroman broj lokala koji nemaju veze sa bilo cim razoren ! Ko to ne vidi to je vec njegov problem. Ovaj protest je trebalo da protekne u miru, a znao sam da od toga nema nista jer uvek postoji gamad koja je dosla na protest samo da bi pravila haos.Ti heroji koji u jednoj ruci nose nasu svetu zastavu, a u drugoj ruci molotovljeve koktele.Obijaju trafike,prodavnice, unistavaju. Zar je to poruka koju nosi ovaj miting ? Nemojte molim vas da me sada prozivate da sam izdajnik jer takva prozivanja su nas i dovela do ovde. Ja sam patriota koji voli svoju zemlju, a da li su patriote ljudi koji pale, pljackaju ?

Sramota je to sto nam se sada siptarska stoka smeje dok mi unistavamo SVOJU imovinu. Naglasavam SVOJU jer gledam da je ogroman broj lokala koji nemaju veze sa bilo cim razoren ! Ko to ne vidi to je vec njegov problem. Ovaj protest je trebalo da protekne u miru, a znao sam da od toga nema nista jer uvek postoji gamad koja je dosla na protest samo da bi pravila haos.Ti heroji koji u jednoj ruci nose nasu svetu zastavu, a u drugoj ruci molotovljeve koktele.Obijaju trafike,prodavnice, unistavaju. Zar je to poruka koju nosi ovaj miting ? Nemojte molim vas da me sada prozivate da sam izdajnik jer takva prozivanja su nas i dovela do ovde. Ja sam patriota koji voli svoju zemlju, a da li su patriote ljudi koji pale, pljackaju ?

Slažem se u potpunosti.

Sramotno je da zbog par stotina ili hiljada budala koja je došla da razbija i lomi, miting na kome je bilo nekoliko stotina hiljda ljudi padne u drugi plan. Pa svrha celog mitinga je bila da se svetu pokaže kako smo mi Srbi civilizovan narod koji na normalan način pokušava da zaštiti svoju nezakonito oduzeto teritoriju, a sada je prva vest, po svim svetskim medijima, neredi po Beogradu. Trebalo bi ih pohapsiti sve do jednog.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back