Moriccone
Domaćin
- Poruka
- 3.607
u Ameriku, na plocnike Menhetna bih ja sve izdajice roda svoga...
ili u Bounstil, na mobu...
ili u Bounstil, na mobu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sad me proganja jos jedan utisak: Zashto ovi ljudi unishtavaju svoj sopstveni grad,
zar se time resavaju ovakve stvari?
Само главу гореIma nas koji imamo casti, ima njih koji nemaju,...
svi vi koje Kosovo ne zanima, idite u Ameriku, tamo ce da vas zbrinu kako ste zasluzili...dabogda svi otisli iz Srbije,...niste je dostojni
Кеве ти!!To ti je sindrom rulje!!! Znash ono, shto nas je vishe jachi smo, a kada smo jachi niko nam nishta ne moze. Stoga, hajde da lomimo , krshimo, palimo, jedemo govna, da budemo faca, da se bijemo sa pandurima. Zashto?!? Mislish da znaju?!? Vecina prisutnih jutros, kada su uranjali glave u WC sholju radi povracanja, nemaju blage veze gde su juche i snoc bili!!!
Шабани јел.Немој да ти неки шабан да по пчкto je banda i shabani koji su stonim vozom dosli u bg i kao glume patriote.
zalosno. a nije ni prvi ni poslednji put.
za sve su krive ZARDINJERE !!! i naravno mek na terazijama
Zove sinoc kolega mog muza iz Bg, inace ludi "Delija", uvek u prvim redovima na svim guzvama na utakmicama, beogradski "mangup"....i javlja da su upravo sredili Mekdonalds..i nastavljaju dalje...eto, to je profil ljudi koji prave sranja, koji vole da se exponiraju u neredima, vole da im adrenalin radi max....i sta sad sa tim sto su razbili koliko izloga i napravili toliko stete....kome se svete???..ma meni je to toliko bzw., *ebe se amerima za jedan restoran ili sta vec...mnogo vise mogu oni nama i dalje za za'ebu stvar....
*ebala vas politika, u svakom obliku!!!
Ne interesuje me ni Kosovo ni bilo sta, hocu da zivotarim svoj zivot, politikom neka se bave
oni koji trebaju, ili osecaju potrebu i koji misle da nesto zaista i mogu da promene.....:-P
Pa tebe ocigledno muz ne yebe ni 2% pa u surfovanju internetom trazis nacin da zadovoljis svoje porive, tako li je?
Треба да пале Мекдоналдс и Америчку амбасаду и ЛДП и Словеначку амбасаду....Узели су нам 15% државе а ви ми ту кукате и жалите ко неке бабе.Моја баба од 78 година има више достојанства од појединаца на овом форуму!
Жалост је што је само пар стотина људи било на улицама!
Б92 јавља како ''хилигани'' каменују ЛДП док на Косову ''грађани'' Приштине славе.
Докле бре више неког лажног фолирања.Косовари ово,те Косовари оно,те продали па купили.Има ли у вама 2 грама оног Србина који је 1389 стао пред Мурата,има ли у вама 2 грама оног Карађорђа који је дигао Србију на устанак,има ли у вама 2 грама оног Србина који је 1912 остварио петовековни сан Србина да умаршира на Косово,има ли у вама 2 грама човека да не причате тако како причате или ви нисте Срби па тако причате
Pa tebe ocigledno muz ne yebe ni 2% pa u surfovanju internetom trazis nacin da zadovoljis svoje porive, tako li je?

Onda ni mene muz ne y.. ni 2 posto, a ja trudna!!!![]()