UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledam ove demonstrante na TV-u kako demoliraju Beograd. Stvarno je došlo zadnje vreme. Kosovo ode u nezavisnost, a mi se međusobno bijemo i uništavamo. Slušam ove političare kako sеru. Pričaju kako im je teško, kako nikada neće prihvatiti nezavisnost... Stoka jedna političarska. Oni su krivi što smo ovde gde jesmo. Sve ovo nam se desilo zato što nikada nismo znali (hteli) da budemo složni. Svako vuče na svoju stranu, mamicu im banditsku.Najžalije mi je onog jadnog srpskog naroda što je ostao na Kosovu. Zaboraviće ih ovi naši kao da nikada nisu ni postojali. Njima će biti najgore.:evil:

To ti je sindrom rulje!!! Znash ono, shto nas je vishe jachi smo, a kada smo jachi niko nam nishta ne moze. Stoga, hajde da lomimo , krshimo, palimo, jedemo govna, da budemo faca, da se bijemo sa pandurima. Zashto?!? Mislish da znaju?!? Vecina prisutnih jutros, kada su uranjali glave u WC sholju radi povracanja, nemaju blage veze gde su juche i snoc bili!!!

Zove sinoc kolega mog muza iz Bg, inace ludi "Delija", uvek u prvim redovima na svim guzvama na utakmicama, beogradski "mangup"....i javlja da su upravo sredili Mekdonalds..i nastavljaju dalje...eto, to je profil ljudi koji prave sranja, koji vole da se exponiraju u neredima, vole da im adrenalin radi max....i sta sad sa tim sto su razbili koliko izloga i napravili toliko stete....kome se svete???..ma meni je to toliko bzw., *ebe se amerima za jedan restoran ili sta vec...mnogo vise mogu oni nama i dalje za za'ebu stvar....

Ima nas koji imamo casti, ima njih koji nemaju,...
svi vi koje Kosovo ne zanima, idite u Ameriku, tamo ce da vas zbrinu kako ste zasluzili...dabogda svi otisli iz Srbije,...niste je dostojni
Само главу горе

To ti je sindrom rulje!!! Znash ono, shto nas je vishe jachi smo, a kada smo jachi niko nam nishta ne moze. Stoga, hajde da lomimo , krshimo, palimo, jedemo govna, da budemo faca, da se bijemo sa pandurima. Zashto?!? Mislish da znaju?!? Vecina prisutnih jutros, kada su uranjali glave u WC sholju radi povracanja, nemaju blage veze gde su juche i snoc bili!!!
Кеве ти!!
to je banda i shabani koji su stonim vozom dosli u bg i kao glume patriote.
zalosno. a nije ni prvi ni poslednji put.
za sve su krive ZARDINJERE !!! i naravno mek na terazijama
Шабани јел.Немој да ти неки шабан да по пчк
Zove sinoc kolega mog muza iz Bg, inace ludi "Delija", uvek u prvim redovima na svim guzvama na utakmicama, beogradski "mangup"....i javlja da su upravo sredili Mekdonalds..i nastavljaju dalje...eto, to je profil ljudi koji prave sranja, koji vole da se exponiraju u neredima, vole da im adrenalin radi max....i sta sad sa tim sto su razbili koliko izloga i napravili toliko stete....kome se svete???..ma meni je to toliko bzw., *ebe se amerima za jedan restoran ili sta vec...mnogo vise mogu oni nama i dalje za za'ebu stvar....

Треба да пале Мекдоналдс и Америчку амбасаду и ЛДП и Словеначку амбасаду....Узели су нам 15% државе а ви ми ту кукате и жалите ко неке бабе.Моја баба од 78 година има више достојанства од појединаца на овом форуму!
Жалост је што је само пар стотина људи било на улицама!
Б92 јавља како ''хилигани'' каменују ЛДП док на Косову ''грађани'' Приштине славе.
Докле бре више неког лажног фолирања.Косовари ово,те Косовари оно,те продали па купили.Има ли у вама 2 грама оног Србина који је 1389 стао пред Мурата,има ли у вама 2 грама оног Карађорђа који је дигао Србију на устанак,има ли у вама 2 грама оног Србина који је 1912 остварио петовековни сан Србина да умаршира на Косово,има ли у вама 2 грама човека да не причате тако како причате или ви нисте Срби па тако причате

Треба да пале Мекдоналдс и Америчку амбасаду и ЛДП и Словеначку амбасаду....Узели су нам 15% државе а ви ми ту кукате и жалите ко неке бабе.Моја баба од 78 година има више достојанства од појединаца на овом форуму!
Жалост је што је само пар стотина људи било на улицама!
Б92 јавља како ''хилигани'' каменују ЛДП док на Косову ''грађани'' Приштине славе.
Докле бре више неког лажног фолирања.Косовари ово,те Косовари оно,те продали па купили.Има ли у вама 2 грама оног Србина који је 1389 стао пред Мурата,има ли у вама 2 грама оног Карађорђа који је дигао Србију на устанак,има ли у вама 2 грама оног Србина који је 1912 остварио петовековни сан Србина да умаршира на Косово,има ли у вама 2 грама човека да не причате тако како причате или ви нисте Срби па тако причате

Ono sinoć nije imalo apsolutno nikakvog smisla,da smo izašli svi imalo bi.Ovako,na ulice je izašlo stotinak idiota koji su sa radošću dočekali jučerašnji dan,da bi imali razlog da nešto polome.Šta misliš ko će da plaća renoviranje grada?I šta je tebi,nisu oni samo ambasadu palili.Uništavali su trolejbuse i parkirane automobile,jesu im i oni krivi?Našao sam se tamo,video sam.Došli su Zvezdini i Partizanovi navijači,neiživljena rulja koja bi,kad bi nastalo neko žestoko sranje,pobegla u mišiju rupu.
A u Novom Sadu,još gori,marširaju za ulazak Srbije u Evropsku uniju.Prodali su prvo dupe,pa dušu,sad misle da im samo fali da prodaju Kosovo i eto ih u Evropi.A svi koji su juče srali,srali su samo zato jer nisu imali drugog izbora.Sve što su Tadić i Koštunica rekli,rekli su da bi zadržali posao.Ne znam koliko je demagogije i hipokrizije potrebno,pa da mi pokapiramo neke stvari?Ekstrem stvara ekstrem.
I ne znam šta ti očekuješ od ljudi,kakav moral,kakvu čast?Skoro svi koji su vredeli su izginuli.A i imali su prilike,dva svetska rata + građanski nije malo.Ostao je samo ološ.
Mi smo ubedljivo najgluplji narod na svetu.I treba da nas jašu,da uzjašu koliko god mogu.
Kakav narod,takva vlast.
Nisu se bunili kad je od kafane ''Pod Lipom'' nastao Pizza Hut,a sad im odjednom sve smeta.SVE RADIMO U MINUT DO DVANAEST!
I posle zašto gotivim Tita(jer je danas on kriminalac,a na dobrom glasu u oni koji su za vreme rata oslobodili Srbiju od gibanice i prasetine,da ne govorim o tome kako se okupatorima dižu spomenici)?Na američke i ruske predsednike je gledao kao da mu nisu ni do kolena.A ovi danas,ne zna se ko im je dublje u dupetu.Gde su se zajebali?Dozvolili su slobodu govora.Kakva bre sloboda?!Sloboda je opasna stvar.Zbog toga što je svako pričao ono što je hteo,e zbog toga nam se događa ovo što nam se događa,kao i zbog toga što smo uvek radili protiv nas samih.Što nije prihvaćen plan Z4 za Krajinu?I gde smo sada?U *****.Ne znam koga je iznenadilo ovo juče?Za ovo se znalo odavno.
Jeste li videli onog što se prodao za usrani traktor?!
I onda je razvezao,o Tačiju sve najlepše.
Sve se ovo i dešava,da bi na kraju došli Ameri(kao što će doći) da sprovode svoju politiku,
a oni koji su napravili ovo sranje,oni će da žive srećno,obezbeđeni do kraja života.**** se njima i za izbeglice i za one ljude gore i za istoriju i za manastire.Videćete već!

@@@Nadrealista;Ono sinoć nije imalo apsolutno nikakvog smisla,da smo [/B]izašli svi imalo bi.

Sve što su Tadić i Koštunica rekli,rekli su da bi zadržali posao.Ne znam koliko je demagogije i hipokrizije potrebno,pa da mi pokapiramo neke stvari?Ekstrem stvara ekstrem.

I ne znam šta ti očekuješ od ljudi,kakav moral,kakvu čast?Skoro svi koji su vredeli su izginuli.A i imali su prilike,dva svetska rata + građanski nije malo.Ostao je samo ološ.

Kakav narod,takva vlast.
Nisu se bunili kad je od kafane ''Pod Lipom'' nastao Pizza Hut,a sad im odjednom sve smeta.SVE RADIMO U MINUT DO DVANAEST!

I posle zašto gotivim Tita(jer je danas on kriminalac,a na dobrom glasu u oni koji su za vreme rata oslobodili Srbiju od gibanice i prasetine,da ne govorim o tome kako se okupatorima dižu spomenici)?Na američke i ruske predsednike je gledao kao da mu nisu ni do kolena.A ovi danas,ne zna se ko im je dublje u dupetu.Gde su se zajebali?Dozvolili su slobodu govora.Kakva bre sloboda?!Sloboda je opasna stvar.Zbog toga što je svako pričao ono što je hteo,e zbog toga nam se događa ovo što nam se događa,kao i zbog toga što smo uvek radili protiv nas samih.Što nije prihvaćen plan Z4 za Krajinu?I gde smo sada?U *****.Ne znam koga je iznenadilo ovo juče?Za ovo se znalo odavno.
Jeste li videli onog što se prodao za usrani traktor?!
I onda je razvezao,o Tačiju sve najlepše

Sve se ovo i dešava,da bi na kraju došli Ameri(kao što će doći) da sprovode svoju politiku,
a oni koji su napravili ovo sranje,oni će da žive srećno,obezbeđeni do kraja života.**** se njima i za izbeglice i za one ljude gore i za istoriju i za manastire.Videćete već

Sve je ovo tacno...
Mozemo stvarno da se pretvaramo da nije tako, ali jeste!

Onda ni mene muz ne y.. ni 2 posto, a ja trudna!!!:confused:

Si videla..ti si mozda "zaglavila" sa tih 2%..a ja sam morala da zovem rodu u pomoc!
Bebe12.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back