UTISAK DANA!!! copyright by Paganini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mrzim jadni mentalitet u ovom jadnom gradu... *** idemo drugar i ja ulicom (samo sto sam mu odradila dredove) i prolazi grupica pored nas i dobacuju nesto prolaze iza coska i cujem lika koji nesto kao kaze ukrascu mu kosu (kao fina verija psovanja i tako to) i krene da trci ka nam a ja se okrenem i udarim ga laktom i on me gadja pljeskom i unisti mi lone :/ mada nisu lone problem vec reakcija u kojoj musko napada zenu a panduri prolaze pored ... ocigledno u ovom grradu moras imati dugu kosu da bi bila zena :/

Panduri su,posle političara,najveći g**nari ovog regiona(Balkana).Rock session-vraćamo se ja,ortak i njegova sestra sa trafike i na ulazu skontamo nekog grmalja kako naroljan pada niz stepenice.Kako se pošteno razbio,panduri i obezbeđenje jednoglasno viču"Uuuuuu"i nastavljaju priču gde su stali,j*be im se...Ja i ortak smo brže-bolje sleteli da ga podignemo gore jer umalo da overi i drugu polovinu stepenica.Misliš da su nam panduri,obezbeđenje ili medicinari pomogli u tome?Kako da ne...Dočekali su ga izjavom:"Baš si se urok'o,a?":evil:

Saška,sećaš se ovoga?:D
Flyer3-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back