- Poruka
- 128.111
Da li sukobom Indije i Pakistana moze uticati na kvalitet javnog prevoza u Beogradu?
Da nam se vozaci ne poubijaju medjusobno?
Da nam se vozaci ne poubijaju medjusobno?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://www.b92.net/o/biz/vesti/srbija?nav_id=1433338znam da ima indijskih vozača autobusa čuo sam da ima i onih iz bangladeša ali nisam još čuo za pakistanske drajvere
Tovare eksplozivom kombije , pa ce i oni na ulicu , trenutno kicma trans.....znam da ima indijskih vozača autobusa čuo sam da ima i onih iz bangladeša ali nisam još čuo za pakistanske drajvere
Neće.Da li sukobom Indije i Pakistana moze uticati na kvalitet javnog prevoza u Beogradu?
Da nam se vozaci ne poubijaju medjusobno?![]()
tu i tamo, valjda necu biti te ne/sreceA u autobuse.?????
Meni vozaci kazu novo ofarbani , ne novi....ja nemam nikakvih primedbi osim da se ponovo voze vozici, sto meni smeta....njih 5 kad mi prosisaju na liniji gde treba svakih 4 min da bude po jedan....tacno znas da ces cekati 50 min...sad su novi, valjda su dobri..videcemo za 10 godina![]()
ma gloopst. vidi se da su novi.Meni vozaci kazu novo ofarbani , ne novi....ja nemam nikakvih primedbi osim da se ponovo voze vozici, sto meni smeta....njih 5 kad mi prosisaju na liniji gde treba svakih 4 min da bude po jedan....tacno znas da ces cekati 50 min...
to su potomci luja 14og koliko se kupajuDa li sukobom Indije i Pakistana moze uticati na kvalitet javnog prevoza u Beogradu?
Da nam se vozaci ne poubijaju medjusobno?![]()
Kazi , po menjacima, po nekim drugim stvarima, ne kazu za limariju....a dobro to je bitno da je limarija nova, a ovo unutra, zamene majstori...ma gloopst. vidi se da su novi.
Nema Pakistanaca u GSB. Ima nekih u Glovu.pusti ti to.. treba posle da cekam autobus pola sata jer su se pokacili ispred wc-a na okretnici.
Još lepše...Nema Pakistanaca u GSB. Ima nekih u Glovu.
znam da ima indijskih vozača autobusa čuo sam da ima i onih iz bangladeša ali nisam još čuo za pakistanske drajvere
ma temu sam napravio u duhovitom smislu da se malo odmorimo od onih teskih pitanja na drugim temama sa osvrtom na komicnu situaciju u nasem GSP-u da nam stranci prevoze ljudeBukvalno su Pakistanci.
Samo ljudi ne znaju pa ih zovu Indijcima
ma temu sam napravio u duhovitom smislu da se malo odmorimo od onih teskih pitanja na drugim temama sa osvrtom na komicnu situaciju u nasem GSP-u da nam stranci prevoze ljude![]()