Cakana Andjelic Poznat Poruka 8.142 24.08.2018. u 23:47 - uticaj narodnjacke muzike na psihu #301 dok je slusas samo na svadbama nece da skodi, a ako je pustis kod kuce onda mora da ti opasno nije dobro
dok je slusas samo na svadbama nece da skodi, a ako je pustis kod kuce onda mora da ti opasno nije dobro
hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.158 25.08.2018. u 00:50 - uticaj narodnjacke muzike na psihu #302 simpatija se smuvao s drugom i onda sam malo slušala cecu - - - - - - - - - - mada da se recimo smuvao sa mnom što se ne bi desilo šta bismo radili nemam ja kad a i nemam priču ali svejedno slušala sam je malo - - - - - - - - - - nije baš prava simpatija ali tako a i viđam se moćda već s drugim nekim znači morate pogledati-poslušati pa i nije loše ni spot, malo madone i futurističko Poslednja izmena: 25.08.2018.
simpatija se smuvao s drugom i onda sam malo slušala cecu - - - - - - - - - - mada da se recimo smuvao sa mnom što se ne bi desilo šta bismo radili nemam ja kad a i nemam priču ali svejedno slušala sam je malo - - - - - - - - - - nije baš prava simpatija ali tako a i viđam se moćda već s drugim nekim znači morate pogledati-poslušati pa i nije loše ni spot, malo madone i futurističko
Redmond Elita Poruka 17.181 25.08.2018. u 04:59 - uticaj narodnjacke muzike na psihu #303 Cakana Andjelic: dok je slusas samo na svadbama nece da skodi, a ako je pustis kod kuce onda mora da ti opasno nije dobro Kliknite za proširenje... nemoj mi reći Caki da si na svojoj svadbi puštala narodnjake?
Cakana Andjelic: dok je slusas samo na svadbama nece da skodi, a ako je pustis kod kuce onda mora da ti opasno nije dobro Kliknite za proširenje... nemoj mi reći Caki da si na svojoj svadbi puštala narodnjake?
Cakana Andjelic Poznat Poruka 8.142 25.08.2018. u 10:25 - uticaj narodnjacke muzike na psihu #304 Redmond: nemoj mi reći Caki da si na svojoj svadbi puštala narodnjake? Kliknite za proširenje... ja na svojoj svadbi nisam znala kako se zovem, a kamo li da sta pustam ja cak mislim da nisam bila ni svjesna da sam na svojoj svadbi
Redmond: nemoj mi reći Caki da si na svojoj svadbi puštala narodnjake? Kliknite za proširenje... ja na svojoj svadbi nisam znala kako se zovem, a kamo li da sta pustam ja cak mislim da nisam bila ni svjesna da sam na svojoj svadbi
hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.158 25.08.2018. u 20:57 - uticaj narodnjacke muzike na psihu #306 da li je ceca projekat
prsho Veoma poznat Poruka 13.443 25.08.2018. u 20:59 - uticaj narodnjacke muzike na psihu #307 jok brena i ceca su raspolozenje naroda i to se treba postivat
hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.158 25.08.2018. u 21:01 - uticaj narodnjacke muzike na psihu #308 možda ali mislim da je ceca izabrana za to... mogao je i neko drugi ali nju su procenili da je adekvatna kod brene je više spontano ili sfrj - - - - - - - - - - ćao :II a kako ti poštuješ to raspoloženje uostalom brena je nekako više iza scene, ne znam šta ona radi scenski ... mada i ceca ne znam koliko ... radi
možda ali mislim da je ceca izabrana za to... mogao je i neko drugi ali nju su procenili da je adekvatna kod brene je više spontano ili sfrj - - - - - - - - - - ćao :II a kako ti poštuješ to raspoloženje uostalom brena je nekako više iza scene, ne znam šta ona radi scenski ... mada i ceca ne znam koliko ... radi
prsho Veoma poznat Poruka 13.443 25.08.2018. u 21:08 - uticaj narodnjacke muzike na psihu #309 ja sam fan juznog vetra to je za mene mejnstrim
hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.158 25.08.2018. u 21:28 - uticaj narodnjacke muzike na psihu #310 jel znaš da ima i film neki tkao se zove novi al nisi odgovorio na pitanje a i cooliraš me nešto al to je valjda ok
jel znaš da ima i film neki tkao se zove novi al nisi odgovorio na pitanje a i cooliraš me nešto al to je valjda ok
prsho Veoma poznat Poruka 13.443 25.08.2018. u 21:33 - uticaj narodnjacke muzike na psihu #311 neam kintu al to vec znas
hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.158 25.08.2018. u 21:40 - uticaj narodnjacke muzike na psihu #312 brate jel exit neka tema, mada chatujemo sad a i ja sam krastava a mislim da je sve to nebitno