Uticaj britanske kraljevske porodice na događaje u svetu?

по изразима лица фрау Меркел, тачно се види да Немцима не прија NATO. као да их је неко натерао, па су ушли јер морају, а очигледно је колико се ту осећају сапето и запостављено.

A čuj, bilo im je lepo 90-tih kada su u ime NATO nas klepali po ušima

I ako poštujem taj narod, uopšte mi ih nije žao, jer dosta toga su oni nama zakuvali ...

по изразима лица фрау Меркел, тачно се види да Немцима не прија NATO. као да их је неко натерао, па су ушли јер морају, а очигледно је колико се ту осећају сапето и запостављено.
.

Овај вожд из сјенке - квази амбасадор- је саћера у ћошак.
Њу и комплетан «Про-Путин тим»

wkubicki_versus_grenell_3328085.jpg

Наравно по наређењу шефа. Њемца можеш по свачему да угрозиш ал не по џепу.
А која им је алтернатива? Још је са предикатом «сапето» одлично услужена.

(поз.)
:-)

depositnato.png

A čuj, bilo im je lepo 90-tih kada su u ime NATO nas klepali po ušima

I ako poštujem taj narod, uopšte mi ih nije žao, jer dosta toga su oni nama zakuvali ...
.
Prvo je njemacki narod i €U Goebbelsovim bombama bio mentalno ozracen.
Nakon tog osamucivanja masa i ugusivanjem svih malih zvona krenulo se sa prostiranjem
tepih-bombi po ex-yu prostorima. Danas ti isti mediji ARD i ZDF otvoreno objavljuju kako su Hrvati pravili zlocine
nad gradjanima Hrvatske,- Srbima u Krajinu, da su ih planski genocidno... itd. itd,
Onomad je to bio "oslobodilacki poduhvat". Povijest se mora nanovo pisati... itd.

Investigativni zurnalizam je posle dvije decenije objavio reportazu pod imenom:
"Es begann alles mit einer Lüge" (sve je pocelo sa jednom lazi)
Poceli su i oni prepravljati istoriju..itd.

.

.
Prvo je njemacki narod i €U Goebbelsovim bombama bio mentalno ozracen.
Nakon tog osamucivanja masa i ugusivanjem svih malih zvona krenulo se sa prostiranjem
tepih-bombi po ex-yu prostorima. Danas ti isti mediji ARD i ZDF otvoreno objavljuju kako su Hrvati pravili zlocine
nad gradjanima Hrvatske,- Srbima u Krajinu, da su ih planski genocidno... itd. itd,
Onomad je to bio "oslobodilacki poduhvat". Povijest se mora nanovo pisati... itd.

Investigativni zurnalizam je posle dvije decenije objavio reportazu pod imenom:
"Es begann alles mit einer Lüge" (sve je pocelo sa jednom lazi)
Poceli su i oni prepravljati istoriju..itd.

.

Nadam se ... da će već jednomda shvate da sa nama mogu i trebaju živeti ... i da mi nismo untermensch ...
Za sve što su nam uradili - puštajući Hrvate 100 godina da nas zatiru za njihov račun ,i da preko šiptara nam razbijaju državu

Nadam se ... da će već jednomda shvate da sa nama mogu i trebaju živeti ... i da mi nismo untermensch ...
Za sve što su nam uradili - puštajući Hrvate 100 godina da nas zatiru za njihov račun ,i da preko šiptara nam razbijaju državu
..

Postovana Natasa (tako se zvala moja prve i velika ljubav:-)
koji narod je nekad nesto zaista shvatio? Siroka masa naroda, ne samo njemackog, ne zna sta da misli
ili kako da se pozicionira prema aktuelnim kretanjima dok ne saslusa vijesti ili procita novine, virtuelne ili ili...
ceka da mu neko "objasni" kako dalje. Ne kaze se bez te bez ovd:"Misli tvojom glavom bez obzira na cijim je ramenima"

Jos juce je objavljeno kako se opste skolsko znanje u Njemackoj jos vise pogorsalo.
To nije samo njemacki fenomen. Onomad kao turista u HR na emijsi:"Budite milioner... ili slicno"
pita RTL za 8000 Kuna cini mi se:"Koja rijeka protice kroz Skopje?
a) Dunav b) Sava
c)Vardar d) Morava

..Jos pitanja

poz.

.

Gledam video sa jučerašnjeg prijema lidera Nato država kod britanske kraljice i ne mogu a da se ne zapitam da li britanska kraljica ima veliki uticaj na dešavanja u svetu? Da li je ona ustvari vladar sveta tj. vladar zapadnih država? Na prijemu su bili svi lideri država Natoa. Makron, Tramp, Merkel, Džonson, Erdogan. Iz bližeg okruženja bili su premijeri ili predsednici Crne Gore, Hrvatske, Mađarske, Rumunije, Bugarske, Makedonije, Albanije,Slovenije, Grčke itd.

https://english.republika.mk/news/m...zaev-attends-queen-elizabeths-nato-reception/

zaev-kralica-696x504.jpg
Ne zavaravaj se engleaka kraljica nema vlasti ni u engleskoj . Citava istorija covecanstva je obelezenateznjom da se ogranici suzbije i ukuine vlast monarha. To je generalno kretanje u istoriji svih naroda tek mi smo svedoci da u 21 veku u modernim drustvima nema vlasti monarha nema cak ni podele vlasti izmedju parlamenta i monarha sva vlast je u rukama parlamenta a monarh u drzavama koje su ga zadrzale ima ulogu slepog creva u organizmu ( deo tela koji je evolutivnim razvojem covekaizgubio ulogu . Ali je opstao do dana danasnjeg )

Citava istorija covecanstva je obelezenateznjom da se ogranici suzbije i ukuine vlast monarha. To je generalno kretanje u istoriji svih naroda tek mi smo svedoci da u 21 veku u modernim drustvima nema vlasti monarha nema cak ni podele vlasti izmedju parlamenta i monarha sva vlast je u rukama parlamenta a monarh u drzavama koje su ga

osim ako je ta porodica iz "grupe" ;)

za vreme ww2 jevreji su bili u svakom segmentu ruskog drustva. politika,vojska,zdravstvo,skolstvo,mediji... i nekako je za neverovati da je dosao jedan covek pa pocistio sve sto se 50+ godine kotilo po jevrejskoj krvnoj liniji :think:
Па и није, а то није ни могуће, а вероватно је и штетно. Али их привео познанију права, макар делимично. Али повезаност је фасцинантна. Мој кум је на универзитету у Перту и тамо је пре петнаестак година дошао један руски Хазар, а сада је то неколико катедра, тако да су чак и глупи Озији почели да се питају шта ту није у реду. Слично је и код мог другара у Торонту. Углавном су Индуси и Кинези, али ови Хазари се држе као црева. Да се разумемо, већина је веома способна, али има и мање способних, али се део клана, па то и није тако битно.

Back