- Poruka
- 1.227
ako je neka korist od rezolucije, srbi iz srbije ce sad imati oparvadanje za sve lose sta misle o srbima iz bosne 
utemeljeno rezolucijom...

utemeljeno rezolucijom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dilleja koji idu u cg pored toliko destinacija lepsih i jeftnijih je bilo uvek... bice i posle ovoga.Pa realno, ta CG je imala lepe parice od nas, u svakom pogledu...
Pa realno, ta CG je imala lepe parice od nas, u svakom pogledu...
Za ovo treba da se donese posebna rezolucija o genocidnosti radikala i naprednjaka.
A sta smo dali Siriji, Grenadi, Nauruu, Sao Tome i Prinsipeu, Nikaragvi i Eritreji kad su glasali za nas?Vrhunac licemerja je to sto mi pricamo kako su drugi glasali iz interesa, a protiv rezolucije su bili Madjarska, jer saradjujemo sa njihovim rezimom, Kina, jer smo im predali rude, Rusija, jer smo im predali naftnuidustriju i zbog drugih ustupaka, Emirati, jer smo im dali vojvodjansku zemlju i izgradnju Beograda na vodi i naravno jos par malih zemlja sa potkupljivim glasovima za sitne pare....
Ne znam, sta ti mislis?A sta smo dali Siriji, Grenadi, Nauruu, Sao Tome i Prinsipeu, Nikaragvi i Eritreji kad su glasali za nas?
Iskreno, baš me briga šta će oni raditi, ja sam samo navela ko im je najveći ekonomski partner, ako više vole da trguju sa Ruandom, pa što da neSad ce skapati gladni, to im je najveca kazna. Jos kad im AV pukne zabranu uvoza njeguskog prsuta i protera crnogorsku emigraciju iz Beograda ima da ih nema.
Vecina zemalja obrazlaze svoju uzdrzanost zato sto nije bilo konsenzusa izmedju sve tri strane u Bosni... Izrazavaju zaljenje zato sto nije tako.
A tvoj mozak misli da je to na nama da se otkačimo i da nas neko nešto pita.једини утицај који треба да има је да се коначно откачимо тзв југословенских народности и тзв западних партнера, као и да се коначно оствари самосталност републике српске
остало није битно![]()
Nećeš je dobiti kao ni za Aušvic. Prestani da plačeš.Traziti rezoluciju za Bratunac...kad su ovo nazvali rezolucija za Srebrenicu treba jedna rezolucija za Bratunac...
Rezolucija je usvijena, a ako je matematika sa brojem suzdržanih šlagvort za neku diskusiju, je li bilo genocida? Onda samo poslušajte šta suzdržani kažu o tome...Усвојена срамна резолуција о Сребреници; У збиру више гласова против и уздржаних него "за"
Zavšeno glasanje: Usvojena rezolucija
Glasanje o rezoluciji u Srebrenicu je završeno, 84 glasa je bilo "za", "protiv" 19 i "uzdržano" 68.
Генерална скупштина УН усвојила је на данашњој седници резолуцију о Сребреници. Какве су последице овакве одлуке по Србију, какве по Републику Српску, а какве по међународну заједницу уопште? Да ли то што је било више уздржаних и против, него гласова за резолуцију, оспорава легитимитет донете резолуције. Хоће ли она имати утицај на догађања у БиХ, у Србији, и на Балкану?