gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Nznm da li ste culi za serijal junaci doba zlog? Gledala sam sinoc epizodu o Malom i ta situacija sa njegovom zenom i svim sto joj se dogodilo kad je podnela krivicnu protiv njega me bas potreslo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naslov i pasus "U trenucima kada se sve više žena ohrabruje da priznaju da su bile žrtve nekog vida nasilja, kada javno govore o tome i trude se da nađu svoje mesto u društvu, najmanje što se očekuje od javnih ličnosti jeste da ih ne sputavaju na bilo koji način da se drznu pred "moćnicima""nego sta ce nego da prepadne- kad se poslanik tako ismeva na nacionalnoj frekvenciji
ne znam sto je tebi ovo smesno
prvo cinjenica da zena prolazi kroz nasilje govori da je ona vec u teskoj situaciji i da je mentalno to tesko podnositi
i onda cujes takve bljuvotine
Psihopate i nasilnici u braku to odlično prikriju u javnosti, kako ne znam ali su uspešni. Možda zato što ljubav uglavnom bude slepa, što feromoni podivljaju pa se ne mođe racionalno analizirati a sutra je već kasno.zato sto se te psihopate foliraju da su normalni u pocetku verovatno
ne znam
Ko je ovo smislio?
ili jeremickaKo je ovo smislio?
dr Jovana Stojkovic?
Sta neprihvatljivo?Ko je ovo smislio?
dr Jovana Stojkovic?
imbecilnoSta neprihvatljivo?
Kina, mladi i seksizam: Vlada u akciji stvaranja „muževnijih“ dečaka
Saopštenje kineskog ministarstva obrazovanja u kome je navedeno da su mladi Kinezi postali previše „ženstveni" izazvalo je pometnju.
Poruka je izazvala niz kritika na internetu zbog seksizma - ali neki kažu da su delimično krive muške poznate ličnosti iz te zemlje.
Kineska vlada već neko vreme nagoveštava da je zabrinuta zbog toga što najpopularniji muški uzori u zemlji više nisu jake, atletske ličnosti poput „heroja vojske".
imbecilno
neki muskarac vrvtKo je ovo smislio?
dr Jovana Stojkovic?
hoce nekad nesto dobro da dodje iz kine majkumu, jedna dobra vest za promenu lolKina, mladi i seksizam: Vlada u akciji stvaranja „muževnijih“ dečaka
Saopštenje kineskog ministarstva obrazovanja u kome je navedeno da su mladi Kinezi postali previše „ženstveni" izazvalo je pometnju.
Poruka je izazvala niz kritika na internetu zbog seksizma - ali neki kažu da su delimično krive muške poznate ličnosti iz te zemlje.
Kineska vlada već neko vreme nagoveštava da je zabrinuta zbog toga što najpopularniji muški uzori u zemlji više nisu jake, atletske ličnosti poput „heroja vojske".
Neverovatno......
imbecilno
Verovatno bi je pustili da ide kućievo sad se pitam, da je kojim slucajem majka zaboravila dete u kolima u Kninu umesto oca, da li bi javnost uopste istrazivala slican slucaj koji je bio u americi kojim se dokazuje odsustvo nebrige, ili bi majka bila kriva u svakom slucaju?
https://www.krstarica.com/zivot/ziv...-dete-ispovest-oca-kome-je-sin-umro-u-kolima/
da , da .....evo sad se pitam, da je kojim slucajem majka zaboravila dete u kolima u Kninu umesto oca, da li bi javnost uopste istrazivala slican slucaj koji je bio u americi kojim se dokazuje odsustvo nebrige, ili bi majka bila kriva u svakom slucaju?
https://www.krstarica.com/zivot/ziv...-dete-ispovest-oca-kome-je-sin-umro-u-kolima/
I u vreme Slobe je znalo biti nije kriv Slobo nego Mira Marković je kriva, ona ga obrlatila.da , da .....sad je to kao nesto skoro pa nista neobicno......desava se
zena je zla tu se ne raspravlja
kao kad su uhapsili Belivuka a na forumu komentarisiali:"Kakva mu je tek zena"
Moje misljenje je da ne treba sitnicariti bas da svuda bude bez greske jednako tretiranje jer se to ne desava ni u sudskoj praksi, ali da se ispadi i kulturoloska sugestija kakva se ovde radi od moderatora i slicnih , javno sirenje mrznje i neljudskih odnosa u ponasanju izmedju dva pola ili roda , to treba da se eliminise..evo sad se pitam, da je kojim slucajem majka zaboravila dete u kolima u Kninu umesto oca, da li bi javnost uopste istrazivala slican slucaj koji je bio u americi kojim se dokazuje odsustvo nebrige, ili bi majka bila kriva u svakom slucaju?
nije tačno... žene vole grubijane, 1000x dokazanozato sto se te psihopate foliraju da su normalni u pocetku verovatno
ne znam
feminizam je kriv sto je otac zaboravio da ima dete u auto?Moje misljenje je da ne treba sitnicariti bas da svuda bude bez greske jednako tretiranje jer se to ne desava ni u sudskoj praksi, ali da se ispadi i kulturoloska sugestija kakva se ovde radi od moderatora i slicnih , javno sirenje mrznje i neljudskih odnosa u ponasanju izmedju dva pola ili roda , to treba da se eliminise..
Nije sto cemo biti osteceni jer verovatno necemo , ali ce se dobiti otudjenje dva pola i ono sto bude u kontaktu bice nakaradno , vec pripremljeno za odnos zloupotrebe ili natezanja ili nasilja u psihickom smislu..
Zene misle da imaju monopol na nasilje u psihickom smislu , ali tu grese...
Svako se moze poduciti da bude dostojan psiholoski mucitelj zavisno od psiholoskog profila protivnika..
Da razlike postoje, postoje, drugacije se trenira neko ko treba da psihicki maltretira ovog od nekog drugog...
Ali zar izlaziti u susret feminacistima zenama pa oblikovati nove generacije sa tim vaspitanjem i vestinama...
Umesto skole za dame, sto je po njima neprihvatljivo i imbecilno , sad treba otvarati skole za prostitutke i grebatorke....
Sa druge strane se itekako mogu formirati skole prevencije i zastite za jednu ili vise vrsta muskaraca od psiholoskog nasilja zena tako da sve to lici na bukvalno tiho ratovanje sto jeste cilj feminacizma...a na zalost nije uocena opasnost od normalnih zena ako jos uvek postoje..
Ako se zakon bude primenjivao sa bar nekim srednjim nivoom svesti i bez zloupotrebe zenskog sudskog korpusa, koji je mnogobrojniji , ovakvih patoloskih feminacistickih pojava nece vise biti...
da, zene vole grubijane IZA RESETAKA 1000x dokazanonije tačno... žene vole grubijane, 1000x dokazano
neke sa psihickim poremecajem mozdanije tačno... žene vole grubijane, 1000x dokazano
Ja sam onako više oštar. Britak. Čisto da znaš.neke sa psihickim poremecajem mozda
Vataš devojke na njivi garant.nije tačno... žene vole grubijane, 1000x dokazano