- Poruka
- 21.197
To je naziv za žene. Kao, one se ponašaju sve isto, i to na stran način, pa onda Femoidi.Ne znam sta su femoidi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je naziv za žene. Kao, one se ponašaju sve isto, i to na stran način, pa onda Femoidi.Ne znam sta su femoidi
Tesi se, Stevo Djubre je klasican Srbin stomaklija.
Evo da ti objasnim:
Dakle postoji GRAMATICKI ROD - pa tako nasi iz SANU kazu: "Gle, imamo rec "ADVOKAT" to je gramaticki muski rod ali on obuhvata i zene samo mu je "GRAMATICKI ROD" muski. Prirodno moze da bude i zenski.
Не кажу жене да то неће, већ будале, небитно ког пола, које се праве да им није јасно да мушки, женски и средњи род у језику нису полно одређени.A zene kazu: "Ali mi to necemo."
Ok, naziv za zensko stremljenje mediokritetu kao zastiti usled fizicke slabosti i uopste svih slabosti kroz opste norme....To je naziv za žene. Kao, one se ponašaju sve isto, i to na stran način, pa onda Femoidi.
......to sto pises su muke djaka u cetvrtom osnovneЧамац није мушког пола, нити је кашика женског, а ни Сунце није нешто између мушкарца и жене.
Kako ovo?Да, исто као што имаш и пас и мачка.
Не кажу жене да то неће, већ будале, небитно ког пола, које се праве да им није јасно да мушки, женски и средњи род у језику нису полно одређени.
Чамац није мушког пола, нити је кашика женског, а ни Сунце није нешто између мушкарца и жене.
Bumerima se nekada govorilo drugovi i drugarice na mitingu, na primer Slobo a sada im smeta gradjani i gradjanke.![]()
To je ono što ti mrziš, i nazivaš Drugom SrbijomДа али ти и твоје друштво не знате шта је Грађанин !
Зато погрешно наводиш дискусију као већина форумаша.
Uuuu lepse zvuci gradjani i djanke, ali nama muskima....
To je ono što ti mrziš, i nazivaš Drugom Srbijom
Soygots lajkovao i ovoUskoro će vam nestati taj Y hromozom, pa vas niko ništa neće ni pitati
Samo što je suprotno od građanin: seljak a.k.a. tiТако, је !
Укапирала си коначно шта је грађанштина!
Zato što nije fražilne muškosti kao nekiSoygots lajkovao i ovo
Ali ali xx ne moze bez xy i onda i xx nestaje.Pa ne treba nam, XX je ispravan par
To je netačnoAli ali xx ne moze bez xy i onda i xx nestaje.
Negative.To je netačno