Usvojen zakon o rodnoj ravnopravnosti

Rođeni od 1946 do 1964, lako se pamti. Bejbi bumeri
Produžujem to kao i Nosfi na generacije od 1945 do 1980. One koje je pad zida zatekao a Slobo upregao. Odolevali su do 2000 godine kada su im DOS ovci polako uveli gej paradu a njihov čovek Vučić još dve parade, lgbt premijerku i ove woke zakone. Najteže podnose ovu Vučićevu woke eru jer im to uvodi jedan od njih a ne tamo neki Tadić i Čeda.

bukvalno
nije se desilo :lol:

medjutim nakon svega cela ta njegova prica zvuci cudno
u vezi sa lecenjem
I malko neubedljivo

Хтео је из идеолошких разлога да докаже да је медицина у САД пропала, као и све, од кад су пустили фемоиде и обојене да се баве Хипократовом Науком.

Зато није отишао у једну од 1000 клиника за одвикање у Крштеном Свету,

него је решио да се лечи од комплексних психичких болести у часопису "Руски лекар".

То се све завршило дубиозно и трагично.

Produžujem to kao i Nosfi na generacije od 1945 do 1980. One koje je pad zida zatekao a Slobo upregao. Odolevali su do 2000 godine kada su im DOS ovci polako uveli gej paradu a njihov čovek Vučić još dve parade, lgbt premijerku i ove woke zakone. Najteže podnose ovu Vučićevu woke eru jer im to uvodi jedan od njih a ne tamo neki Tadić i Čeda.
"How I would love to believe that."
- The Exorcist 3

Хтео је из идеолошких разлога да докаже да је медицина у САД пропала, као и све, од кад су пустили фемоиде и обојене да се баве Хипократовом Науком.

Зато није отишао у једну од 1000 клиника за одвикање у Крштеном Свету,

него је решио да се лечи од комплексних психичких болести у часопису "Руски лекар".

То се све завршило дубиозно и трагично.
ne znam za Rusiju
ali Srbija je bila jedna od retkih zemalja u koje je moglo da se putuje (Zvoncica nije zatvorio granice tad za vreme kovida )
+jeftino
tako je rekao

Да, потписујем. Ја имам алтернативну визију ејџизма у СФРЈ, по којој у њој не видим Генерацију Икс. Наиме, припадници Генерације Икс су емигрирали у Канаду или полудели у Вуковару, а остатак се стопио са бумерима. У целој СФРЈ можда има 10 правих припадника Генерације Икс.

Зато су бумери сви рођени до 1980.

ne znam za Rusiju
ali Srbija je bila jedna od retkih zemalja u koje je moglo da se putuje (Zvoncica nije zatvorio granice tad za vreme kovida )
+jeftino
tako je rekao

Могло је свугде да се путује, уз карантине и слично.

Или није морао да путује, могао је да се пријави у једну од неколико хиљада добрих Реха клиника у САД.

Али је отишао у СССР из идеолошких разлога.

Као да одеш из Београда да оперишеш нос код пластичног хирурга у Бабушници.

Мени звучи рибовито (фиши).

Ja ne bih da grešim dušu, benzodiazepini su gadna stvar, čula sam i čitala priče gore od njegove, godine nemogućnosti da se povrati normalna motorika nakon skidanja sa njih, itd

Međutim, ono što me muči je zašto obmanjuje ljude da ta samopomoć koju je kooptovao iz jungijanske psihologije funkcioniše

Ja ne bih da grešim dušu, benzodiazepini su gadna stvar, čula sam i čitala priče gore od njegove, godine nemogućnosti da se povrati normalna motorika nakon skidanja sa njih, itd

Međutim, ono što me muči je zašto obmanjuje ljude da ta semopomoć koju je kooptovao iz jungijanske psihologije funkcioniše

Да, бензоси су велико зло.

Али знаш како кажу, још се нико није у Русији излечио од зависности.

Могло је свугде да се путује, уз карантине и слично.

Или није морао да путује, могао је да се пријави у једну од неколико хиљада добрих Реха клиника у САД.

Али је отишао у СССР из идеолошких разлога.

Као да одеш из Београда да оперишеш нос код пластичног хирурга у Бабушници.

Мени звучи рибовито (фиши).
ovde cerka objasnjava oko trece minute da niko nije mogao da pomogne na zapadu

Ужасна прича.

Прво је жена тешко оболела, онда је он постао хероински зависник, онда је отишао у лудницу у Москви, где су га ставили у кому, из које се пробудио као тежак неуролошки болесник, онда је отишао у Београд где се у некој тајној клиници нешто десило, и онда се вратио као руина од човека да брани Доналд Трампа.

Страшно.

Slušao sam ga kad je objašnjavao kroz šta je prošao. Probao je da se detoksuje u Americi i Kanadi u više klinika, u Torontu, na Floridi, istočnoj obali... međutim to njegovo skidanje sa benzosa je bilo praćeno akatizijom koja mu je pogoršavala stanje. Onda ga je ćerka izvela iz bolnice u Torontu i odvela u Mordor, protivno savetu lekara. Tamo su ga onesvestili propofolom, dok su ga skidali benzosa, da ne bi patio od akatizije. Tamo je podošao malo, al je i dalje imao simptome. I onda mu je u Beogradu neki anesteziolog našao odgovarajuću terapiju lekova.

priznaces da ima previse slucajnosti :lol:
Пази, рећи ћу ти нешто, овај Јагуар је стварно штеточина да је нема веће.

Од како се вратио на форум само шири мржњу и онда добијеш овакве фобичаре и параноје.

Отима се контроли.

Back