0077
Elita
- Poruka
- 24.748
Obichno za normalan razvoj deteta potrebna su oba roditelja..ili usvojitelja..
ma usvajajte se...
ma usvajajte se...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tu niko nije skot. sta ti je?
zasto da ne usvoji dete? naravno, ako zakon to dozvoljava. sta je problem????
Нема проблема. Закон не дозвољава.
Мораће ипак да га направи...
'Obichno za normalan razvoj deteta potrebna su oba roditelja..ili usvojitelja..
ma usvajajte se...
ne dozvoljava? siguran si?
Човек је горе поставио изводе из закона који дефинишу ко може да буде усвојитељ.
Мене је мрзело да то радим (тражим закон) али сам дао тумачење тачке два.
Da da ga rodi...usvajanje je nesto drugo..pa nisu deca kucni ljubimci..
Ima tu milion problema..da ne govorim o genetici i nasledju.
A svaka devojka,zena koja da dete na usvajanje pre toga pokusha da se oslobodi na razne nachine svoje trudnoce..i to ostavlja posledice.
Drugo skoro kod sve te dece su usporene motorne aktivnosti,zbog nemogucnosti posvecivanju paznje negovateljica svvakome od njih..nego da ne shirim temu.
preterujes. postoje savrseno zdrava sirocad, puna ih je srbija burazeru. ja na usvajanje gledam kao na izuzetno human cin. najbolje je roditi svoje, ali usvajanjem se spasava jedno malo napusteno dete bez igde ikoga, daje mu se sansa da zna sta je rerna iz koje mirisu kiflice i sta je kad ga neko uzme za ruku i vodi u zoo vrt.
Ја се у потпуности слажем с тобом по овом питању.
Ми имамо намеру да усвајамо децу без обзира да ли ћемо да имамо своју или не.
Ако то буде превише компликовано, постаћемо хранитељска породица.
Та деца заслужују сву помоћ коју ми као поједнци и друшво као целина можемо да пружимо...
DIVNO!!
treba vise takvih ljudi ovoj srbiji
Ја сам радио с том децом и они су предивни.
Само им треба пружити адекватну шансу.
Уопште, људима треба пружати шансе...

Mamina rodjena sestra je odlučila da ne ulazi u bračnu zajednicu i zbog toga je svi osudjuju.Želi da usvoji dete.Ne zna da li je to po našem zakonu moguće.Sa mnom je dosta pričala i ako sam mlada, na neki način je i razumem.Pričala mi je o svojim propalim vezama i o tome koliko se razočarala u muškarce i kako im ne veruje. Mislim da je ženinio pravo da ima dete, makar ga i sama odgajala,a ne da živi sa tamo nekim skotom koji bi je maltretirao i varao.
Šta vi mislite o tome?
Ja mislim da je to skroz ok. Recimo potpuno mi je debilno da zena dobije dete normalnim putem i reshi da iskljuchi oca. Ono, takvim majkama bih oduzeo dete. Ovo je ok nachin. Pomoci zajednici, pomoci jednom detetu koje su ostavili i majka i otac, ispoljiti svoj materinski instinkt... Bravo za tetu.
Slazem se sa tobom..ali sve shto sam kazao,kazao sam ti iz svog iskustva.Ja ne govorim o ratnim sirochicima i sirochicima u opshte govorim o bebama koje su od rodjenja u zvechanskoj...ma bolje ne shiriti temupreterujes. postoje savrseno zdrava sirocad, puna ih je srbija burazeru. ja na usvajanje gledam kao na izuzetno human cin. najbolje je roditi svoje, ali usvajanjem se spasava jedno malo napusteno dete bez igde ikoga, daje mu se sansa da zna sta je rerna iz koje mirisu kiflice i sta je kad ga neko uzme za ruku i vodi u zoo vrt.
Slazem se sa tobom..ali sve shto sam kazao,kazao sam ti iz svog iskustva.Ja ne govorim o ratnim sirochicima i sirochicima u opshte govorim o bebama koje su od rodjenja u zvechanskoj...ma bolje ne shiriti temu
Ja im svakoga meseca uplatim kintu..ne mogu ih sve usvojiti..
Divno je nekome pruziti ljubav i dom...
Ali, imam utisak da tvoja tetka dijete, u stvari, zeli kao neku vrstu supstituta za neostvarenu bracnu zajednicu... A to je pogresan razlog za usvajanje...
U svakom slucaju, zasto ne rodi sebi dijete? Njega bi svakako zavoljela prije i vise nego usvojeno dijete...
hm...