sponzorusa35
Obećava
- Poruka
- 79
Ostavljena mala deca su u svakom slucaju po malo bolesna, emotivno su povredjena, i treba da se brinu u njima u zdravstvenim ustanovama. Logicno.
Ne mogu da verujem!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ostavljena mala deca su u svakom slucaju po malo bolesna, emotivno su povredjena, i treba da se brinu u njima u zdravstvenim ustanovama. Logicno.

To je Modelsica , nemoj da se pecash 
![]()
Ne znam da je ko al' sto je mnogo mnogo je!

![]()
Imala sam psihologiju na fakultetu i devetku ili desetku iz psihologije, nisam sigirna. Dete do pune dve godine, a u prvim danima od rodjenja najvise pa sve manje direktno formira svoje emocije i oseca ljubav roditelja. Do polaska u skolu potpuno se formira sto se tice emocija.

Ima, to je specijalan predmet uveden radi Modelsice.Na Geografiji ima psihologija?
![]()
))Zasto ne...Ne mogu da verujem!![]()
Ima, to je specijalan predmet uveden radi Modelsice.

PORODIČNI ZAKON
Bračni status usvojitelja
Član 105.
(1) Usvojiti mogu, po pravilu, supružnici ili vanbračni partneri zajedno.
(2) Izuzetno, ministar u čiju nadležnost spadaju poslovi porodične zaštite može dozvoliti usvajanje i licu koje živi samo ako za to postoje naročito opravdani razlozi.
pa evo ja sam zena ali ne mislim da je samo zenino pravo vezano za imanje ili nemanje dece niti mislim da su svi muskarci skotovi koji maltretiraju i varaju
ali mislim da svako ima pravo da svoj zivotni put obelezi i spuni kako mu njavise odgovara
Zeli dete sama bez muza
ok i to je izbor ako je njen i ucinice je srecnom treba da ga realizuje ukoliko moze
Pa tačno bi je pojeli sirovu na nekim drugim temama da je rodila dete samo sebi, a da je on sirotan bio donator sperme..... pogotovo kad kake o abortusu.ja nisam shvatila da je ona razocharana u seks, vec u mushkarce...
kao, bivstvovanje sa istim, suzzivot, gradimo kucu, imamo poverenja i to....
Mamina rodjena sestra je odlučila da ne ulazi u bračnu zajednicu i zbog toga je svi osudjuju.Želi da usvoji dete.Ne zna da li je to po našem zakonu moguće.Sa mnom je dosta pričala i ako sam mlada, na neki način je i razumem.Pričala mi je o svojim propalim vezama i o tome koliko se razočarala u muškarce i kako im ne veruje. Mislim da je ženinio pravo da ima dete, makar ga i sama odgajala,a ne da živi sa tamo nekim skotom koji bi je maltretirao i varao.
Šta vi mislite o tome?
divno je imati dete i stvarno je za pohvalu sto ona razmislja da nekom pruzi dom, ali mene brine ta izjava o razocarenju i o ne verovanju...takve izjave daju ljudi koji su izgubili bitku sa delom svoga ja, te traze nacina da sebe chupaju od pucanja i depresije...hocu reci, ne bi trebalo da joj dete bude sredstvo za lecenje povredjene duse...:nono:.А шта је с правом детета?
Joj!
"Niko ne zna šta su muke teške
Dok ne pređe Albaniju peške"
Dete, i kad znaš da je tvoje (OK, u slučaju muškaraca - razumno pretpostavljaš) nekada ti dođe da ga tresneš o zemlju. A kamoli tuđe.
Ljudi koji nisu imali decu i žele da ih usvoje obično zamišljaju umiljatog petogodišnjaka koji će ih gledati kao bogove, nosiće uvek bele soknice koje nikada neće uprljati, a razeljak im se nikada neće pomeriti ni za dlaku. E, neće biti takvo. Možda nikada.
Dete je stvar "prinude", a ne slobodnog izbora. Takođe, dete zauzima 24h roditeljima. Oboma. Bio bih zahvalan da ove jednostavne činjenice saopštiš rođaci pre nego što dobijemo još jedan par nesrećnika sastavljen od umorne živčane pomajke i razmaženog i nesrećnog derišta.
Mamina rodjena sestra je odlučila da ne ulazi u bračnu zajednicu i zbog toga je svi osudjuju.Želi da usvoji dete.Ne zna da li je to po našem zakonu moguće.Sa mnom je dosta pričala i ako sam mlada, na neki način je i razumem.Pričala mi je o svojim propalim vezama i o tome koliko se razočarala u muškarce i kako im ne veruje. Mislim da je ženinio pravo da ima dete, makar ga i sama odgajala,a ne da živi sa tamo nekim skotom koji bi je maltretirao i varao.
Šta vi mislite o tome?